Na doček Putina pristižu autobusi, najviše iz Niša i Kruševca (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Iz Vrsca je krenulo 10 autobusa koji su prazni. Dva su puna, to je 90-100 ljudi i zato danas opstina ne radi. Kolona i prazni autobusi su slikani i okaceni na tviteru #Vrsac je nas.

    1. Izvinite gosdpodo iz Danasa, zar su samo Beogradjani gradjani Srbije, ostalima je zabranjen ulaz! Čudna logika…i rasistička.

      1. Kome je zabranjen odlazak u Beograda? No kako bas sad i to dobrovoljno pohrlise? Eee jadnici…

        1. Nemojte mrzeti te ljude što dolaze, jer većina njih je ucenjena. Rade na određeno i njihovi gospodari ih drže na tankom ledu. Svaka neposlušnost može da znači gubitak posla, a mnogo njih su hranioci porodice. Ko bi se inače od svoje volje smrzavao po ovom vremenu i putovao 200 km u jednom pravcu u razdrndanom gradskom autobusu gde zviždi promaja samo tako, a sutra rano ujutro mora na posao? Ali moraš, jer kući imaš malu decu koja moraju nešto i da jedu. Nemaju svi petlju (a ni para) da saviju šipke i zapale za inostranstvo

      2. A gde ste vi to-u ovom tekstu- pročitali bilo kakvu tvrdnju kojom biste list „Danas“ optužili za -ni manje ni više-nego rasizam???Odgovorni i vaspitani ljudi, ovakvu optužbu izgovaraju samo uz adekvatne dokaze,a u ozbiljnoj državi biste „debelo“ odgovarali za iznošenje neistina.Tekst govori o tome da se novac građana Srbije troši na prevoz,nezrađene dnevnice i ishranu partijskih poslušnika,da se zaposleni u državnim ustanovama i JKP obavezuju da napuste radna mesta i prisustvuju skupu u Beogradu.Priznaćete da to nikako nije rasizam a takođe nije ni mržnja već konstatacija žalosnog stanja nacije i države.
        Ono za šta moram da vam odam priznanje je izbor imena pod kojim pišete svoj komentar(„unutrašnjost“).Verujem da ste izborom tog imena imali nameru da pokažete da-u geografskom smislu-gravitirate krajevima Srbije koji nisu Beograd, a da ste u stvari nehotice otkrili svoje duhovno stanje-stanje osobe duboko zagnjurene u „unutrašnjost“,a tamo vas niko nije na silu gurao…pre će biti da ste svesno doneli takvu odluku očekujući ličnu korist kad već imate želudac da sami sebe podnesete.
        Jedno je sasvim jasno: u ovom trenutku „C“ ešalon botova piše komentare i kreira“odjeke i reagovanja“, pa se nema o šta sablje krvavit’.

    2. Tih 8 praznih autobusa popunice se verovatno usput po selima i u Pancevu. Zato su prazni.

  2. Krenuli su „spontano“ sa svih strana. Sad mi se javlja drug iz Subotice. Morao je „spontano“ u Beograd pa da we vidimo.

    1. U tekstu se pominje da su svi zaposleni na povremenim i privremenim poslovima obavezni da idu na miting. To je, na žalost, surova istina. I oni su najveći gubitnici. Od visokog funkcionera SNS-a sam čuo i da us oni u obavezi da na ovakve manifestacije dovedu još 5 punoletnih osoba. O tome se vodi stroga evidencija i onaj ko ne ispunjava tu obavezu ostaje bez posla. U vreme predizborne kampanje su u obavezi da dežuraju na uličnim štandovima a najgori zadatak im je da idu od vrata do vrata. Tu doživljavaju svakakva poniženja ali su u stalnom strahu da im za leđima nije neko od njihovih kontrolora jer bi, u slučaju da o ne rade, ostali bez posla. Sa druge strane, svi direktori firmi koji su na tom mestu zahvaljujući sekti na vlasti, su u obavezi da na ovakve skupove pošalju određeni broj punih autobusa u zavisnosti od veličine firme. Ko plaća troškove amortizacije autobusa, gorivo, dnevnice, … iz kojih fondova i kako se to pravda niko živi ne zna.

  3. Treba uzeti govnjivu motke i proterati ove sektaske sa uzurpiranih funkcija u zatvore.Ucena je teško krivično delo „najbolji studentu prava“.
    Makar toliko trebaš znati
    Povraca mi se i dobijem proliv od tvoje politike i maltretiranja naroda …
    Vi koji imate opravdanja da ispunjavate želje ovih majmuna na vlasti….gde će vam deca odrastati , ko će vas leciti…zemlja i institucije su nam unistene…da li je moguće da ne vidite šta će se desiti ako ovako nastavite da li zete guzucu ove bagre na vlasti

  4. Samo napred sendvicari.
    Ali obavezno stavite crvene marame i titovke da slet bude kompletan.
    Vise od pola Srbije na kolektivnom placenom jednodnem sto izletu, sto odmoru.
    A sve cemo mi to da placamo
    Dokle bre!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.