Na području Srema šest vozača vozilo pijano i drogirano 1Foto: Nenad Kovačević/Danas

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici kaznila je na području Srema šestoro vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola i dvojicu koji su vozili pod uticajem droga, saopštila je policijska uprava u tom gradu.

U Rumi je četrdesetdvogodišnji vozač „kedija“ sa 2,62 promila alkohola u organizmu, zbog neustupanja prava prvenstva, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je lakše povređen.

Na području Nove Pazove, lakše je povređena i jedna jedna tridesetčetvorogodišnja žena koja je, upravljajući „opelom“ sa 2,21 promilom alkohola, sletela sa kolovoza i udarila u parkirani automobil.

Patrola je u Inđiji zaustavila biciklistu sa 2,12 promila alkohola, tridesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagena“ sa 1,92 promila i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 1,90 promila, a u Pećincima četrdesetosmogodišnjeg vozača „pežoa“ sa 1,95 promila.

U Staroj Pazovi su zatečeni tridesetčetvorogodišnji vozač BMW pod uticajem kokaina i dvadesettrogodišnjak koji je vozio „audi“ pozitivan na kokain i kanabis.

Svim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni prekršajnim sudijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari