Na pomolu previranja na RTS

Direktor fotografije RTS-a Vasko Vasović izneo niz primedbi na stanje u Javnom servisu generalnom direktoru RTS-a Draganu Bujoševiću

Ostavite komentar


  1. RTS=pink=heppy=informer… Interesuje me posto placam pretplatu dali cu moci nesto da gledam na RTS-u osim Vucica.

  2. Bese „zuti Bujke“ a danas Vucicev Bujke. Nije tezak put od „zutih“ do Vucicevih, pitajte Vesica i Malog.

  3. Ojadjeno i poniženo sa tendencijo rasta.. Sinoćna emisija o agraru je pokazala svu besmislenost rada urednistva RTS-a.

  4. Ponovo postaje ono sto je bila za vreme ministra informisanja 90ih godina. Ponovo imamo tv bastilju.

  5. Podržavam nastojanje da se u RTS uvedu standardi, profesionalni, programski, tehnički, finansijski. Bujošević treba da se reši balasta od nekoliko stotina nesposobnih glavnih urednika, odgovirnih urednika, svojih zamenika, zamenika i pomoćnika glavnih urednika, raznoraznih direktorčića u produkciji i tehnici i da vrati posao profesionalcima, a ne propalim političarima i kadru iz video-klubova. U RTS nesposobni rukovodioci rade pk dva posla i više, umesto da rukovide, oni sami prave i vide emisije.Zato je program – nikad gori. U pitanju su profesionalni standardi, a ne politika!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.