Načelnik policije koji je otkrio Jovanjicu poligrafski testiran

Ostavite komentar

 1. Ova poligrafska policijska ispitivanja će se nastaviti, sve dok cipuljicanin ne dokaze da je Andrejov mobilni telefon falsifikat.

  1. A Andrej ima samo jedan telefon? Njegovi pajtosi i prijatelji mu, eventualno nisu dali svoj telefon? Koluvija nije imao više telefona i brojeva koje može zvati? Kod nas je poligraf štelujuća sprdnja koja služi samo za zamajavanje dok ne zastari slučaj, ili se narod navuče na novu aferu koja odvlači pažnju.

 2. Ovo poligrafsko testiranje govori samo jedno, vrh drzave umesan u proizvodnju droge u Jovanici, on bi u normalnim drzavama dobio NAGRADU za profesionalno izvedenu policijsku akciju a u Srbiji poligraf, jer je ukazao na povezanost SNS=a sa Jovanicom.

 3. Mafija uzvraca udarac policiji. Dakle ne pomazu ni zakoni, ni hapsenja ni svakodnevne objave dokaza.
  Onda mora uslediti ono-kome se ne moze dokazati, mora se po glavi “ pomaziti“, sto tezom rukom. Jer u njihovom svetu mafije, ne prasta se ni jedna greska, a ovde se napravilo pravo brdo od gresaka. Iako smo pristojni, ne mozemo biti toliki flegmani da trpimo majmune koji nam se non stop penju na glavu.

  1. Aman ljudi , ostavite tu spravu više na miru. Očigledno da ona nije pouzdana čim se malo – malo na nju pozivaju optuženi koji iznose sasvim suprotne stavove.

 4. Sada mi je jasno što su Rama, Vučić i Đukanović prijatelji. Veže ih isti biznis.

 5. Ali veštačenje telefona? Pa zašto bi to neko radio kad se telefon može lako izbrisati. Verovatno je odmah sve obrisano. Zašto ne naložiti telekomu da preda log fajlove jer iovako sve ide preko njih, svi pozivi. I policija kad istražuje njih zove. Kad treba da se ustanovi koga je neko zvao i gde se kretao to se dobije id telekoma. Kakav bre telefon šta se pravite blesavi?

  1. Imaju log fajlove, nalaze se u sefu pored snimka sa naplatne rampe. Dakle na sigurnom.

 6. Ima scena kad Homera ispituju na poligrafu i poligraf eksplodira, verujem da bi se isto desilo i AVAV kad bi smeo da sedne za poligraf

  1. Bravo, pitanje je „da li ste shvatilo“, Homer vikne „DA“, poligraf eksplodira, extra scena!

 7. Da je ovo zemlja kao sto nije,da smo narod kao sto nismo svi bi ustali da zastitimo inspektora.Nema razlike izmedju Krusika i Jovanjice.

 8. Novo vestacenje koluvijinog telefona? A sta je sa „starim“, prethodnim, prvim vestacenjem tog telefona – s nalazom tog vestacenja. Ako ga je bilo, a bilo ga je, ocigledno, jer sad najavljuju „novo“ vestacenje.
  Inace, sa ovakvom korupiranom policijom, neprofesionalnom i pod apsolutnom vucicevom kontrolom, apsolutno je realno i vrlo verovatno da ce ta policija nastelovati koluvijin telefon onako kako to odgovara vucicu i njegovom bratu. Da ce do tog „novog“ vestacenja obrisati s telefona sve sto kompromituje vucice, ili ce, pak, uzgred obraditi i vestaka, za svaki slucaj. Dakle, unistice dokaze.
  To je slika vuciceve kriminalizovane, upropascene Srbije.

 9. Jedino je sigurno da Jovanjica nije nastala bez odobrenja nekog iz vrha vlasti. Samo budala vjeruje u „nismo znali“.

 10. Uh i ta droga, opasno utice na sve nadredjene, a posebno na predednika i njegovog prepostenog batu

 11. …mislim da bi naj bolje bilo da svi nasi politicari konstantno budu prikljuceni na poligraf…ono kao ‘holter – EKG – pa svaki put kad daju izjave i slazu , da se cuje zvucni signal-‘bip bip ..i crvena lampica da se pali ..za osobe sa ostecenim sluhom…to bi bilo dobro resenje…u ovoj eri tehnoloskih inovacija..posto je – pinokio-tehnika davno prevazidjena..

Ostavite komentar

Društvo

Svećlja: Na Kosovu počinje registracija automobila sa srpskim dokumentima 10

Svećlja: Na Kosovu počinje registracija automobila sa srpskim dokumentima

Pred početak preregistracije vozila sa oznakama srpskih gradova na Kosovu i uvođenja deklaracionog lista za one koji poseduju srpska dokumenta, kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja naglasio je na današnjem sastanku sa koordinatorima centara za registraciju vozila da je sve spremno za primenu tih odluka, prenosi KoSSev.

Naslovna strana

29. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.