Nadležni ne nude rešenja, samo su podele produbljene: I dalje bez odgovora kako odati počast žrtvama masovnih ubistava

Ostavite komentar


  1. I sad je to najvaznije je li? Nije bitno zbog cega se to dogodilo, nije bitno da li su roditelji tog klinca odgovorni, nije bitno da malo zajedno sednemo i porazmislimo kako da nam se to ne ponovi. Ne. Bitno je sto ljudi ne odaju pocast na nacin kako su to smislili novinari, vlasti i ostali belosvetski probisvet.

  2. Tako što nećemo sledećih 200 godina svake godine da „proslavljamo“ ta ubistva.

  3. 3. I 4. maj teba da budu zvanicno obrlezavani kao Dani secanja Bez opsteg ukljucivanja „svih zrtava“ jer to je uopstavanje stravicnosti ovih zlocina mladih nad mladima.
    Kao Dan zalosti ne sa 1 minutom zatamljenih ekrana vec 48 sati preispitivanja „ko smo gde smo I odakle smo’
    Placem sa porodicama za nihpvom decom

  4. Lepo je rečeno u tekstu da vlast hoće da se sve zaboravi i da se strašni događaj ne povezuje sa bilo kakvom njenom odgovornošću. Zato ništa ne rade po pitanju škole i sve prepuštaju roditeljima i stručnjacima. Uvek će postojati različita mišljenja o tome. Vast bi trebalo to da preseče i donese odluku, jer se za godinu dana čulo dosta predloga. Osim što odbijaju odgovornost, oni su i kukavice, boje se kako bi se njihova odluka odrazila na rejting.

  5. Naravno,ovaj narod što gleda Pink,informer,Happy živi u nekom lepom naprednom svetu,oni što gledaju N1,NovaS čitaju Danas,žive u nekoj nazadnoj državi gde ništa ne valja,dobro je ovaj narod iole normalan.

  6. Prošla godina je bio šok i bol za roditelje i društvo u kom ima nasilja ali da dete bude masovni ubica to niko nije mogao da sanja sigurno roditelji od Koste i roditelji deca koja su žrtve, svi su gubitnici , jel roditelji od dečaka koji je ubica da su znali da će nihov sin biti ubica sigurno bih pazili gde je oruźije, ali niko ne može vratiti vreme ! Ne daj Bože da se zlo ne ponovi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.