Nagrađeni digitalni nastavnici 1Foto. Klet Srbija

Vodeći se činjenicom da je digitalna tehnologija promenila svet i da je uključivanje u proces digitalizacije obrazovanja jedan od prioriteta savremenog društva, Grupa Klett Srbija organizovala je konkurs za digitalne mentore „Iz učionice u digitalni svet“, a najboljim nastavnicima danas su uručena priznanja.

Nagrađeni su Snežana Šalai Tibor, Osnovna škola „Vuk Karadžić“, Šabac, Milan Čarapić, Osnovna škola „Miloje Zakić“, Kuršumlija, Mira Kašerić, Osnovna škola „Gavrilo Princip“, Beograd i Aleksandar Despotovski, Osnovna škola „Ljupče Španac“, Bela Palanka.

Nastavnici su imali priliku da se takmiče u tri kategorije: digitalni čas,video-sadržaj i interaktivni sadržaj, a stručni žiri radove je ocenjivao na osnovu načina upotrebe digitalnih tehnologija, kreativnosti i inovativnosti i usklađenost sa ishodima, ciljevima i zadacima časa.

S obzirom na broj pristiglih radova, kao i na njihov kvalitetan digitalni sadržaj, žiri je doneo odluku da među najbolje digitalne mentore u Srbiji uvrsti još 30 onih koji su pokazali izuzetne rezultate u korišćenju savremenih multimedijalnih alata, kao i njihove škole za uspešnu primenu digitalnih tehnologija u nastavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari