Najmanje 10.000 viškova u prosveti

Nova školska godina počinje bez štrajka

Ostavite komentar


  1. Za polupismene,ovaj predlog je tabula raza.Zašto fakulteti širom otvaraju vrata novim kandidatima za Biro rada ? Zar ne može ta ustanova da prekine rad pet godina,da bi se broj nastavnog osoblja izjednačio sa potrebama školstva u Srbiji,pa ne bi bilo "viška" prosvetara,pa bi i država malo uštedela za svoju razinu kulture i sredstava.

  2. 70% Srbije jedva da ume da se potpise i ne moze da shvati tekst duzi od jednog paragrafa, a ovamo visak prosvetara? Sta dozvoljavaju da im se radi i da to deca uce od njih, mozda i jesu visak i nisu prosvetari…

  3. Ako su TAKO NA BRZAKA ,,UTVRDILI,,,,Višak,,prosvetara,, KAKO TO DA JOŠ,,NEZNAJU,,BROJ,,ZAPOSLENIH,, U JAVNIM SLUŽBAMA ILI JOŠ GORE,,POSLEDNJA ,,IZJAVA,, NOVE MINISTARKE JE DA I ,,NEMA TAKO MNOGO, VIŠKA, ALI,,ČE MINISTARSTVO NA PREDLOG ,,LIDERA,IM, DA OSNUJE I NEKAKVU,,AKADEMIJU,,ZA,,DOŠKOLOVAVANJE,,POSTOJEĆEG BROJA,,ZAPOSLENIH,, I NOVE,,STUDENTE,, KOJI ĆE DA,,ZNAJU,,KAKO DA SE,,OPHODE, S ,,TRAŽNJOM,, .TREBA LI IKO DA JE AKADEMIK,PA DA SHVATI KOLKO SE OVI,,TRUDBENICI,,STARAJU,,DA IM SVI ,,ZAPOSLENI,,POSLE,,ZABRANE,, OSTANU U,,KONCEPTUALNOM,,SISTEMU,,NA TOTALNOJ,,USLUZI,,I,,BUDUĆNOST ,, IM dok im je presladak,hleb,, kojim ih preplaćujemo.,,Zaboravili,su,,srećom,, na parolu,,Pred izbore,,Nema partijskog zapošljevanja i bez konkursa,. svako MORA DA IMA STRUČNU SPREMU PREMA RADNOM MESTU,JER,SU,,POBEDILI SA ,,SAMO,,11 KOOPERANATA,,,,SLAVNIH,,OBRAZOVANIH,,,C.V,a..Trenuzno smo u telepromtovanom sistemu,s bespilotnim vazduhoplovcima jedinsveni u svetu na svim najvažnijim ,,radnim,,mestima u zemlji,..Dok nedoteramo do,,D,, od države, Morava će početi,,uzbrdo da teče, ipromeniće boju po tarabićkom,,proročanstvua za ,,posete našim banjama ili aerodromima i stanicaama autobuskog ili šinskog saobraćaja trebaće skoro pasoš.Kamenje temeljaca,,dobili smo ,,gratis,, za sada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.