"Najveće razočarenje bilo kad sam proglašen nesposobnim za vojsku"

Ministar odbrane

Ostavite komentar


  1. zamisljam kako je vojnicima kada moraju da se slikaju sa ovim Vulinom…

  2. A šta će nama vojska??Opet negde da ginemo, jel““? A ministar vojni nesposoban za vojsku ,interesantno, kao kad bi ministar prosvete bio nepismen ili ministar zdravlja padao u nesvest kada vidi krv???

  3. А за шта си ти способан????
    Сем да будеш Мирин потрчко и министар у ОВОЈ "влади"

  4. Pa sta mislis, da li si SADA sposoban za vojsku!? Ja mislim da nisi! I dalje kolutas ocima! Sta da smo na frontu a ti zakolutas ocima i doneses pogresnu odluku!?

  5. Boze dragi,koliko cemo jos slusati i gledati ovog licemernog,petolicnog,kvazi Srbina.Pitam se stalno sta je Vucicu trebao ovaj covek.

  6. Zasto Srbijo da dodjes do ovakve sramote, da bivsi Mirin potrcko i julovski sljam koji nije ni vojsku sluzio da bude "ministar vojni"?

  7. Neko je pobrkao loncice. Nisu te vojnike u vojsku poslali mama i tata, a ponajmanje su roditelji njima poverili svoju decu. Neko je otisao jer drugog posla nije imao, drugi pak iz nekog afiniteta prema vojsci, oruzju, stegi…itd. Naravno, ima i iskrenih patriota. Ali su u vojsku svi otisli dobrovoljno…

  8. Nemojte tako, on je jedan od nas, doktori se krste, takav slucaj jos nisu imali.

  9. Julin je pravo prezime ministra i molio bih medije da vode računa o standardima izveštavanja. Hvala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.