Najveći broj dana sa zagađenim vazduhom u Pančevu, Užicu i Valjevu

Danas.rs istražuje: Koji su najzagađeniji gradovi Srbije?

Ostavite komentar


  1. re: Najveći broj dana sa zagađenim vazduhom u Pančevu, Užicu i Valjevu

    Treba sačekati da mu prođe predizborna kampanja pa onda donositi konačne zaključke, možda obično nije ekstremno zagađeno!

Ostavite komentar


Društvo

Đorović (SSP): Korupcija je postala model ponašanja u Srbija a policijski odsek za suzbijanje kriminala u privredi je smišljeno potpuno uništen 10

Đorović (SSP): Korupcija je postala model ponašanja u Srbija a policijski odsek za suzbijanje kriminala u privredi je smišljeno potpuno uništen

 Korupcija je najbolnija tema u našem društvu. Ona je postala model ponašanja u Srbiji i danas se „potpuno podrazumeva”. Svedoci smo da ljudi zaista misle da je bukvalno „sve na prodaju” i da svaka stvar ili problem „samo ima svoju cenu”, kaže dr Ivan Đorović, predsednik Resornog odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije Stranke slobode i pravde Kragujevac.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.