Namerno izazvan prekid prenosa Vučića, RTS se izvinjava

Ostavite komentar


  1. Mogu misliti na sta ce liciti danasnji kolegijum u RTS-u!! Preplaseni nece naruciti ni,uobicajenu,kafu a o caskanju uz kafu da i ne govorim I ,naravno, bice za sve kriva cistacica ili ,u najboljem slucaju,sekretarica koju ce, zbog toga,da premeste da bude cistacica. Izvinjavace se narednih 6 meseci,javno,a u sebi zavideti tom nekom krivcu sto je imao hrabrosti da istrci i napravi ravnotezu njihove savesti! Te tako ovi koji su prekinuli i ovi koji su prekinuti predstavljaju uljuljkano zajednistvo, a boranija gnevna, samo u sebi,sto nije cula najbitnije ili sto nije razumela ono sto je cula. Poprilicno gorak miks!

  2. Hahahaha, ruka mu se pozlatila. Ta „obraćanja“ već liče na zlostavljanja, ne može se više slušati ni gledati, muka narodu od sipanja laži brzinom munje.

  3. Diverzanti.
    Ako ih je neka kamera snimila, mogu da budu optuženi za sabotažu države i javnog interesa, kao da su minirali prugu ili termoelektranu.

  4. Slučajno, ha? Hoće to, hoće, biva to u zemljama u kojima javni servis nije servis svih građana, a svi ga plaćaju, hteli- ne hteli, već jedne male grupe ljudi, pritajeno žute…Zna se već uveliko da se silno i naveliko sprdate između sebe svaki put kada prenosite predsednikovo obraćanje građanima! Ovo je već sledeći stupanj, kako se kaže, otvorene sabotaže…

  5. A kada će izvinjenje onima koji finansiraju njihovo postojanje zbog svakodnevnog silovanja faraonom?

  6. Najgora televizija sa najgorim voditeljima.
    Ali kakva smo nazalost mi nacija takva nam je i jos malo gora nacionalna televizija

  7. A i ništa nije postignuto time , i onako gledamo reprize svakog meseca, i tako već 20 godina.

  8. Ne mora niko da vam izvlači kablove da ne biste gledali dotičnog, jednostavno ugasite TV. Ili još bolje, skroz ga izbacite iz kuće…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.