Naprednjaci vređaju novinarku da je nerotkinja

Valjevska vlast ne bira sredstva i reči da omalovaži medije koji otvaraju pitanja o malverzacijama i sumnjivom trošenju novca građana

Ostavite komentar


  1. Valjda će ako rodi biti bolji novinar. Za naprednjake, naravno. Neverovatno, potpuno neverovatno

  2. Taman kad čovek pomisli da ovi plaknuti radikali ne mogu da se sunovrate dublje, uvek dokažu da mogu! Jedan lekar da tako govori o ženi koja je potencijalno njegova pacijentkinja?!!!! Ne, nema dalje!
    Znam da diploma Medicinskog fakulteta ništa ne govori o moralnim osobinama njenog vlasnika, kao što znam da i među lekarima ima baš svakakvih, dakle i poslednjeg ljudskog šljama i ološa, ali da jedan lekar javno vređa, nipodoštava i omalovažava bilo koga – NE MOGU i NEĆU da prihvatim!!
    Uzgred, da sam neka vlast, proverio bih ispravnost dipolome ovog „doktora“. Ne bi me uopšte iznenadilo da je diplomirao „na jagnjići“ i „na prasići“, a sigurno je bila i neka koverta. Podebela!

  3. U normalnim zemljama ovaj ginekolog koji je rekao da ne leci matore nerodkinje bi izgubio licencu i dao ostavku na javne fukcije. Ali Srbija je zemlja ,,visokoplodnih“ naprednjaka, tako da svako moze da vredja posten narod.

      1. Sa ovakvim a možete jedino da se izborite ako se spustite na njihov nivo prostakluka. Trebalo je da mu kaže da ne odgovara funkcionerima koji su, u stvari, neuspeli pobačaj. I produži dalje.

  4. Kada god čovek pomisli da ne mogu biti nemoralniji, bezobrazniji, ogavniji… oni pokažu da uvek može gore

  5. „Budale se ne seju, one same niču“. (Srpska narodna poslovica)Oni misle da je dovoljno uz lično ime dodati „napredan“ posle čega nastupa neograničena „sloboda“ a naročito sloboda vređanja i omalovažavanja drugih i drugačijih. Samo napreDNO.

  6. A onu nafrakanu Zoranu Mihajlović sram bilo!
    Ministarka pravde da objasni zašto tužba stoji u fioci dve godine!

  7. Vala, kamo sreće da su i majke ovih tipusa bile nerotkinje. Srbiji, ili makar Valjevu bar malo bolje išlo.

  8. napredno dno nema dna. nažalost njihova priča prolazi kod naroda. nije lepo ali podsetiću ove n aprednjake da su u njihovim redovima i jedna maja i j oksimovicka a uskoro će biti i ana. šta one misle o ovim izjava na i da li ce svoj stav izneti u javnosti

    1. Samo kad im premijerka i predsednica Skupštine Srbije nisu nerotkinje. Ali to im je najmanja mana…

  9. Darija, ovaj valjevski ginekolog prekršio je Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.Izvršio je krivično delo.Upućujem Vas na svog uvaženog kolegu, advokata Rodoljuba Šabića,doskorašnjeg Poverenika RS!

  10. Tako me je sramota sto sam iz ove zemlje u kojoj ima toliko prostacina i zlih ljudi. Ovo je vrhunsko nepostovanje privatnosti ljudi.

  11. A ministarka mihajlovic izgleda da se zalaze samo za ravnopravnost zena koje su u SNS-u, i ne reaguje na vredjanje ostalih zena. Sram te bilo zorana!!!

  12. Mene ja baba kao malog ucila da ste vi bezbozan narod. Niti me zanimalo sta to znaci, niti sam joj verovao. Sad sam svakim danom sve vise uveren u tol da je baba bila u pravu. Svaka cast pojedincima, kojih bas ovde ima mnogo, ali realno olosa kod vas u nevidjenom broju.

    1. Na našu žalost,potpuno si u pravu.Džaba nam gostoprimstvo,splavovi, noćni život,kad nas Presednik deli na plebs i kvazielitu.

  13. Moj kolega voli taj radio, stalno ga je puštao… jednog dana, na svaki sat je emitovana takva propaganda protiv ove žene da sam htela da ih pozovem i da im kažem da prestanu, da me sramota njihove sramote… znate šta oni nisu u Valjevu, nemaju ni telefon za kontakt, ništa … od tada ga više i ne slušamo. Hrabra je Darija, gospođa i dostojanstvena žena, ovi će platiti pre ili kasnije.
    Izdržite Darija, Ljubo i ostali u mojoj kući ja objašnjavam ko je ko u Valjevu, a ne radio… koji god da je.

  14. Oва храбра жена завређује далеко већу подршку него Снежана Чонградин али је због неког разлога не добија довољно.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.