U okviru svoje tradicionalne akcije „Hiljadu poklona za hiljadu čitalaca“, ekipa Danasa juče se družila sa svojim čitaocima u Smederevu. Ispred štanda Danasa satima su se tiskali i mladi, i sredovečni, i stariji Smederevci, koji su uz svaki kupljeni primerak naših novina birali knjigu na poklon.


Inače, u jučerašnjem izdanju lista najviše pažnje izazivao je Danasov dodatak o Smederevskoj jeseni. U razgovoru sa čitaocima, najčešće smo čuli pohvale za sadržaj i izgled lista, uz čestu konstataciju da smo ozbiljni, ponekad i preterano. Od brojnih knjiga naši čitaoci u Smederevu najčešće su birali najnoviju dramu Biljane Srbljanović „Nije smrt biciklo“, zatim „Garibe“ Esada Hećimovića, kao i zbirku satiričnih tekstova, knjigu „Nije srpski lupati“.

U razgovorima o samoj akciji, naši smederevski čitaoci isticali su da je gotovo neverovatno da se dogodi da se u vreme krize i opšte nemaštine bilo šta poklanja i da jedino Danas tako nagrađuje svoje čitaoce.

Ovo je, inače, druga akcija lista Danas u Smederevu u poslednjih mesec i po dana, što je izraz izuzetno dobre saradnje naše redakcije, gradskih čelnika i građana Smedereva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari