Nasilje nad novinarima na dan inauguracije Vučića (FOTO)

List Danas sutra objavljuje ekskluzivno fotografije

Ostavite komentar


  1. Jel ove S(N)S bilmeze, koji sprovode vučićevu slobodu štampe, demokrata, tj, žuti vučić dovukao iz Čipuljića ili sa Marakane?

  2. Dakle postoje fotografije svih tih zlikovaca putem kojih je Vucic inaugurisao pocetak otvorenog nasilja nad gradjanima u Srbiji, na ulicama Beograda. Podnesimo krivicne prijave, otvorite pod hitno sajt za peticiju milion gradjana Srbije, Saljimo prijave Evropskom Parlamentu, Sudu u Strazburu, UN , gde god je to moguce. Ako im se ovo dopusti, Vucic je direktno odgovoran za vece i sire sukobe i narastajucu opasnost od gradjanskog rata u Srbiji.

  3. ništa nećete postići!-Uvek i ponovo pokazati Zapadu bahatost mafijaške države AV diktature!

  4. Sramota! To nije inauguracija nego ustolicenje novog starog diktatora i autokrate! U stanju je da posalje srbina na srbina, kako ga je naucio njegov nastavnik Seselj i nastavnica Mira Markovic.

  5. Ma jok, nisu to redari – to su SNS doktori koji na terenu rade besplatne preglede štitaste žlezde. Još jedno čudo invencije – trusta mozgova SNS-ovca.

  6. Ima samo jedna mala sitnica. Mesec i jace je setano ulicama Beograda i Niko iz SNS-a nije trcao da pravi nerede. Prvo okupljanje SNS-a potrcalo je kuso i repato, samo da izazove icident, ako ce da dobije batine i to opravdano ako sam protiv svakog nasilja, a i protiv sam svakog namernog pravociranja pa bilo sa cije strane dolazilo.

  7. Da li ce ovi nasilnici koji dave ljude ikada odgovarati? To pitanje treba postaviti opoziciji svaki dan. Stavili su se u sluzbu samoimenovanog cara i misle da sve mogu

  8. U cicilizovanim drzavama ova fotografija bi bila dovoljan dokaz da predsednik momentalno podnese ostavku i bude saslusan i OSUDJEN! Kod nas mamlaz od predsednika, koga se stidim, moze da radi sta hoce sa ovakvim bilmezima koje on placa da to rade!!!!!! Ako Ministar policije ne utvrdi ko su osobe sa fotografije treba takodje da podnese ostavku i bude sankcionisan!

  9. Fašizam na delu – uniformisane policije nema nigde,a prikriveni policajci u civilu nemaju nadležnost nad jurišnim odredima umno poremećenog diktatora koji hapse,straše,maltretiraju i premlaćuju građane. Inače,i Hitler je organizovao izbore svake godine dok ih na koncu nije potpuno ukinuo kao uzaludne i nepotrebne. Kad se pogleda situacija u medijima koju karakteriše neviđeno zastrašivanje,ucenjivanje,pretnje i gušenje slobodne misli,institucije države koje su potpuno privatizovane i isključivo služe strahovladi i privatnim interesima jednog čoveka, njegovog brata i uskog kruga partijskih poslušnika,progon i gušenje opozicije,agresija i netolerancija ka svakome ko se iole kritičke postavi prema režimu…čini mi se da smo i mi na istom putu kao Nemačka u doba Hitlera-putu u potpunu propast,tragediju i katastrofu.

  10. A mi ćutimo. Ćute i policajci i u uniformi i u civilu. A plaćeni (na ovaj ili onaj način) batinaši vrše fizičko nasilje nad novinarima i fotoreporterima a niko reč da izusti. Strahh je to jer možeš ti biti sledeći àko nešto kažeš, a pitanje je dali će iko ostati da digne glas protiv tiranije i dikþature jednog čoveka. Zato ćutite i trpite ovu farsu od demoķratìje, jer bolje nismo ni zaslužili…

  11. Kako da ne pa narod je stajao tamo, oni zaista misle da smo svi blesavi i ludi, gola nameštaljka.

  12. Ovim siledjijama treba u javnom tv prenosu odseci ruke do ramena! Samo serijatske kazne su dobre za ove smradove!

  13. @Hedona.Za ovoliki,nesuMLJjivi,,doprinos,,,Botovskog,zalaganja,, očito,,zaslužuje,,BAR,,Prvoboračko,, nagradno putovanje do bugarskih ,,apartmana,, ili BAR Do Maldiva,,sretnica,,.

  14. Polako nas navikavaju… ono "najbolje" tek nam sledi…
    Seme im se zatrlo…

  15. Slika govori više od 1000 reči.Sad je pravosudje na potezu.Ali, da li još neka evropska zemlja ima policiju u civilu? Osim Erdogana, naravno?

  16. Misa pop, sta pricas ti? Ko je izazivao incidente? Ljudi kojima je bilo zabranjeno da slobodno hodaju gradom ili batinasi pusteni iz zatvora da se razgibavaju po Bg-u?! Ne iskrivljuj stvarnost zbog jednog sendvica.

  17. Dakle vidimo šta se radilo dok je on polagao zakletvu. Ovaj zahvat sa fotografije se zove kragna ako se ne varam. Toliko o svečanosti ceremonije. Neko nije mogao da diše dok je on trabunjao. Mogli bi reći, krvava inauguracija. Naravno, svima treba da bude jasno da se ovde mora primeniti sila u odbranu naroda. To je veliki problem, ali velika istina. Dakle iako je predsednik ovim građanima, on ih je batinao. Ovo ne bi smelo da se ponovi. Biće gusto.

  18. I onda policija izadje sa jednim od najsramotnijih saopstenja ikada. Kakva bruka i kakvo dno. Crna, stvarno crna vremena za pravdu, postenje i cestitost u Srbiji.

  19. Svidja mi se što se na slikama lepo vidi ko je vršio nasilje….te slike nekad umeju da budu upečatljive….

  20. Sta se cudite, to smo vec videli u Hercegovackoj… "Narodna" policija :/

  21. Ove ljude kada se promeni vlast, treba pohapsiti da odgovaraju i da idu u ZATVOR. Pa zar oni misle da se vlast nece promeniti.

  22. Bio sam tamo. Nigde policajca u uniformi. Svi su u civilu i selektivno reaguju. Pokazao mi je značku i rekao da se "raziđem" jer "oni" hoće da tuku. I tako oni čiste "žito" od kukolja.

  23. Jel ovo SNS- ovska BATINAŠKA Srbija? Fuujj. A ovaj nsš vazal uvlači se u dupe celom svetu, a ovako se ponašs prema sopstvenom narodu?! Sram te bilo najgora vlasti! Ove primitivce i batinaše odmah na sud!!! Srbijo, smrdiš od djubreta iz Vinče, od ove vlasti!

  24. Sada će "beli listići" opet da kažu kako su Tadić, Pajtić, Đilas, Koštunica, Đinđić, Labus,…i svi prethodni od 2001. do 2012. isti kao i OVI. I da su ONI krivi za sve što OVI rade poslednjih pet godina.

  25. aj dan sam i ja imao aparat a nisam novinar,ne lice mi bas na novinare,sigurno su pokusali da izazovu nerede.

  26. Sudeći po SNS botinama, oni odobravaju ovo nasilje.
    Botina ima dva kraja, neka razmisle.

  27. A kako to "liče" novinari? Novinari nisu prostačke voditeljke koje gledaš na Pinku. Nisi ti, nesrećniče, u svom životu sreo novinara. Da jesi, bar bi posedovao elementarnu pismenost.

  28. Mozda ce moj komentar biti suvise ostar i neobjavljen ali moram to napisati iz prostog rzloga jer druge nema. Dok god milioni gradjana Srbije budu samo "kukali" i zalili se preko fb i ponegde u krugu poznanika, a u stvari mirno, apaticno, posmatrali sve sto se desava nama nema pomoci. Ako se mi ne budemo borili za sebe nece niko. Nasa drzava nas ne stiti, zasto bi i kedna druga, pogotovo jer znamo koliko nas vole. Ako zelimo bolju nuducnost za sebe i za nasu decu jednog dana, ako zelimo da kao pojedinci i kao narod opstanemo, moramo sami slozno resiti svoje probleme. Kazete nasilje? Pa koga ima vise nas ili njih? Od koga zive? Totalni bojkot svih institucija, apsolutni strajk, bojkot medija, TV ugasiti do daljneg. Za 2-3 sedmice nesto bi se moralo promeniti, oni duze nebi izdrzali a mi valjda posle svega mozemo biti borci bar toliko. Pogotovo kad znamo sta branimo. I ne samo to, ko god dodje posle, uvek da zna da je izabran da radi za narod da mu se nebi desio narod. Nas najveci problem je sto politicari nemaju svest da se boje naroda. Kad budu imali onda ce biti osnova da narodu bude bolje.

  29. Kada su tako udarili na novinare,koji ipak imaju mogucnost da obaveste javnost,i napad na njih ima tezinu i odredjen rizik,sta ocekuje nas obicne gradjane.

  30. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    POLEMIKA:- Prvo što sam primetio od 39 komentatora, njih samo troje su se potpisali punim imenom i prezimenom, a osdtalin pisali komentare pod "šifrom”.
    Drugo od kako sam prestao 2015/16 da pišem komentare(kao protest brisanja svih mojih komentara od 2007-2016.godine-saradnik od osnivanja lista), primetio sam da se ovde KOMENTATOR ne “registruje” da se vidi ko stvarno piše komentar i sa kakvim namerama to čini-da se ne bi događalo kao sada da jedno lice može da pošalje na različite “šifre”(to sam lično probao tako kao “eksperiment” u listu “Blic”-i tu sam prestao kada sam se potpisivao punim imenom i prezimenom i kada su iz “blica” pustili PLJUVAČE(sa “šiframa) da me omalovažavaju i vređaju:nisam Srbin, možda sam Šiptar, nisam matematičar(a pre toga više godina sam na stotine komentara ostavio analitičke komentare-gde ih je preuzimao sajt unije sindikata prosvetnih radnika-da bi tamo ostavio kasnije na poziv Leonarda(tadašnjeg Presednika Unije sindikata) veći broja stručno-pedagoških i analitičkih članaka iz sfere prosvete u Srbiji). Ta PLJUVAČINA i vređanja ličnosti sa omalovažavanjem se “završila 2012.godine(kada je bila “rasprava” o gradnji ANDRIĆEVGRADA u republici Srpskoj od strane reditelj Emira Kusturice). Ti PLJUVAČI su se “preselili” na sajt UNIJE sindikata(ali sa uvredama)-dok nisam više prestao da pišem i analitičke članke i komentare. Onada stupaju na “scenu” i TKZ LINGVISTI-“branitelji” SRPSTVA, pa onda evropejci, rusofili, mundijalisti i raznorazni tipovi kojima nije stalo bilo ni tada ni sada dse istinski u Srbiji nešto menja u suštinskom smislu u državi i društvu.
    Naravno “pljuvače” je onda u svoje “ruke” prigrabio i list “danas”-što mi je teško padalo, pa se često čovek iznerbira da li je moguće da tako ozbiljne novine “puštaju” u etar svakojake ale i budale da vređaju ljude koji drugačije misle od njih.
    To se isto događalo i u listu “Novosti”-a u “žutoj” štmapi danas nikada nisam napisao nijedan komentar, izuzev u listu “Pravda” na temu odnosa roditelj-škola-učenik; u pogledu nasilja. Naravno tu je glavnu reč “vodio” neki psihoterapeut Milojević, koji se “prebacio” u drugim ozbiljnim listovima-da bi kasnije i tamo obrisani moji analitički komentari.
    Svako ko se ozbiljno bavio problemima odrasttanja dece, vaspitanju i obrazovanjau u školi i porodici-dobro zna da se ovde vrši ZAMENA TEZA-uzroci sa posledicama-a za to se uzimaju EVRIĆI i potpuno razara naš školski sistem, porodica kao osnovna ćelija jednog društva.
    Naravno PEDAGOZI, učitelji, nastavmici i profesori-oni koji itekako poznaju prave uzroke probleme u školi, porodici i u društvu prave uzroke nastanka naselja-su zanemeli ili im se nigde ne daje pravo da javno govore ili pišu suprotno TKZ nevladinim organizacijama i nesposobnim činovnicima u vladama republike Srbije(to traje do 2000-2017.g).
    Čovek da zanemi kada se odobravaju da se na TV puštaju sadržaji pornografije, primitivizma i samog vida nasilja nad ljudima i ženama. Takve nise strasti i primitivizam obetverđuje sve normalne pedagoške principe i metodologiju samog obrazovno-vaspitnog procesa u školama da se deca razvijaju i odrastaju normalno kao zdrave interdisciplinarne ličnosti.
    Ako se svakodnevno na televiziji “vrti” ko je koga ubio, ko se obesio, koliko je droge u Srbije, ko se drogira i ko je sve zaradio novac bez rada i promoviše nemoral na televiziji, skupštini i ako nijednog člana vlade republike Srbije(i psto je bilo u svim vladama do sada)-šta treba očekivati od dece koja su u pubertetu kada su im junaci pevaljke, starlete, mafijaši političari mediokriteti koji putem partija mogu sve da rade u državi i u društvu.
    Na takav način se obesmišljava smisao postojanja institucija sistema. Školstvo, zdravstvo, sudstvo, kultura i nauka.
    Zašto će neko da uči i muči se kada se od prostakluka na telavizijama u rilijaliti ŠOU, nemorala i politike može bolje živeti.

    iroslav B Mladenović Mirac Vlasotince, nastavnik matematike u penziji
    13.jun 2017.g. Vlasotince. Srbija

  31. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    U drugom delu komentara, mogu samo da kažem jadan je premijer(budući Presednik) koga na ovakav način štiti policija do sopstevnog naroda-a jadni su i oni koji ovu decu zloupotrebljavaju ya svoje političke ciljeve, a su izgubili izbore. Niko već od 1996.godine se ne povlači sa vlasti(bilo pozicije ili opoyicije)-što se treba zapitati da li su svi oni(i u vlasti i u opoyiciji) nešto vredni da se o njima raspravlja na jedan normalan način. Bilo bih najbolje za Srbiju da se svi povuku iz politike i odu na smetlište istorije(jer su se neki od 1990-2017 obogatili dok je narod siromašio i fabrike propadale, sela nestala i uništena čitava materijalna i duhovna baza Srbije). Neki nhikada nisu se nikada istakli u svojoj struci(da bi zaslužili profesinalno i moralno da vode državu-a prva radna mesta su im bila na funkcijama ili plaćeni lešinari u propalim političkikm stranlkama bez ikakvih programa). Miroslav b Mladenović Mirac Vlasotince, nastavnik matematike u penziji9
    13.jun 2017.godinhe Vlasotince, Srbije
    P.S neka redakcija lista "danas" preupita ministre koji vode.poštu, zdravstvo, ministarstvo za rad, kulture , pravde i prosvete,a i MUP(BIA)-ko to uništava ili "kontroliše" moju elektronsku poštu ili se krade moja intelektualna svojina, a još da nemam mira ni kao građanin da slobodno šetam i vozim biciklom u samom Vlasotincu, uvek sam na udaru mnogih neugodsnosti "saobraćajki".
    eni kao penzioneru je dovoqno kolika mi je penzija, ali ako pogledam one koji su siromašniji od mene i bez posla, ali mi ne dostaje sloboda života, pravo, moral i pravda za sve građane pd seljaka do Presednika države. Ništa se više ne piše o kupovini prodaji diploma i titula i pisanja knjiga. To kao da je sa prostaklukom "zaživelo", tako da svi "evropski zakoni" koji se usvajaju u skupštinu ništa ne vrede, ako oni idu DRUMOM-a život ŠUMOM!

  32. Ovaj ćelavi sa repovima je svuda prisutan i kao nešto komanduje.
    Intelektualac,vidi se,kao i ekipa.

  33. Obratite pažnju koliko dobijate dislajkova za sve komentare koji kritikuju Vučića i za sve komentare koji razmišljaju na normalan način. Ovde na sajtu lista "Danas" dežura online grupa ljudi koja samo deli dislajkove da diskredituje, omalovaži, obehrabri i napravi ludim svakog ko razmišlja na pravi način i ko reaguje na glupost i nepravdu. Ne dajte se obeshrabriti!
    Što vise dislajkova istina je veća!

  34. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    PISMO REDAKCIJAMA

    Redakcijama novina:“Novosti“, „Politika“, „Nedeljnik“, Danas“, „Prosvetni pregled“

    Poštovani kolege iz redakcija,
    Nekada sam stalno a nekada povremeno bio saradnik ovih novina. Želim da ispoštujete zakon o javnom informisanju i obavestite javnost, putem ovog ZAHTEVA, zbog čega jedan nastavnik matematike kao „disident“ još iz TITOVOG vremena ne može da dobije „punu penziju“.
    Ovim dostavam svoje PISMO(posalto svim institucijama-kao ZAHTEV za povezoivanje radnog staža, koji je upisan u radničkoj knjižici u OŠ „Karađorđe Petrović“ u selo Kruševica“, SO-e Vlsotionce, dok nije plaćen socijalni doprinos za penzisko-invalidsko osiguranje, zbog kategorije „moralno-političke podobnosti“.

    Pisao sam ZAHTEVE za priznvawe radnog staža:-PIO, Ministarstvima .za rad, OŠ „Karađorđe Petrović“ u s. Kruševica, SO-e Vlasotince, prosvete, zdravlja, pravde i Presednicima vlada-ali odgovora nema!

    Upućivao sam dokazni materijal(svoj lični, jer su svi DOSIJEI UNIŠTENI posle 2000 godine;tako „zvanično“ više nepostoje nikakva dokumenta „ o mom radu tih godina u školi u selo Kruševica“.

    PIO-sem mojih poslatih dokumenata(mali deo uzeli-drugi „veći eo“nisu hteli da uzmu „po naredbi“ moćnika, da ne bi „smetali“ za (ne)ODGOVORNOST.

    Na sve poslate moje ZHTEVE(sa skeniranim dokumentima:iz škole, doma zdravlja, psihijatrije, sudova udruženog rada)- niko ne odgovara, a i ne postoje:u OŠ s. Kruševica, Domu Zdravlja Vlasotince i sudovima udruženog rada(Vranje, Leskovac i Srbije i arhivima-jer su uništena u školi(tako je odgovorio direktor škole-nema dokumanata, ali su bili moji učenici pa su znali da sam im u nekim godinama im predavao matematiku, uništena dokumenta iz svih sudova udruženog rada posle deset godina po FORMALNOSTI), PIO-Leskovac(sigurno ima ali se niko ne javlja niti izgleda sme da odgovara na ZAHTEVE); zbog montiranog sudsko-političkog procesa 1981.godine po kategoriji:MORALNO-POLITIČKA PODOBNOST(gde je „slučaj“ dolazio do najviših organa SKJ_kongresa Jugoslavije i Srbije i Szdova udruženog rada Srbije-posle šest godina izbacivanja iz prosvete, a taj član je ukinut još 25 novembra 1981.godine, a po njemu mi se „sudilo“:1981,1984,1985,1986,1987,1988,1999,1990.godine.

    Potom, nastavljanje progona zbog kritičkog mišljenja u listovima:Danas, Republika, Komunist, Politika, Prosvetni pregled-kao i zbog stvaralaštva(bavljenja inovacijama u nastavi matematike i etnologijom i etnografijom i pisanjem i sakupljanjem narodnih umotvorina iz zavičaja).
    Tako sam sa(1970-2013.g) „po kazni na selo“ zbog „kritičkog mišljenja“ i stvaralaštva, dobio u seoskoj OŠ „Braća Milenković“ radno mesto kao tobože „tehnološki višak“ šk.1991/92.g.-sve do penzije su REŠENJU dotične škole 42.godine i 2 meseca radnog staža.

    eđutim, 25 septembra 2013.g. sam dobio u REŠENJU PIA Leskovac svega 34 godina radnog staža, odnosno „manjka penzije“ od 15% do pune penzije sa 40 godina radnog staža.
    Po drugu put me sada „kažnjava“ ista garnitura (ali njihova deca i unuci na vlasti u leskovcu i Vlasotincu)-a da se uopšte n epitaju da li uopšte postoje pravnen norme, etika i Ustav ove zemlje da se radi kome kako odgovara prema sili moći vlasti i novca.
    Dakle, živimo u bespravnoj odnosno državi koja u suštini i ne postoji za običnog građanina. U njoj vlada sila moći novca i vlasti.

    P.S Svako ko želi da analitički istražuje „moj slučaj“ može da se uputi u narodnim bibliotekama:Srbije(Beograd)Matice Srpske(Novi sad), Vlasotinca, Leskovca, Vranja i drugim bibliotekama, kojima sam poklonio(sam plaćao i kao izdavač i pisac 25 knjiga o svom trošku-plaćajući lekove od „nagrade“ koju sam dobio posle nervnog sloma sa šest godina bez posla i radio kao fizički radnik širom Jugoslavije da bi održao četvoročlanu porodicu-može sa dokumentima u originalu i fotografijama sa opisom događaja da se uveri u istinitost onoga što sam ovde kraće opisao u ovom pismu upućenu javnosti.

    iroslav B Mladenović Mirac(rođen1948.g), matematičar inovator u penziji-napisao dve matematičke kwige:metodičku zbirku zadataka i „malu metodiku2 iz nastave matematike(sa penzijom manjka sa 15% od 2013.g.-u 2016.g mi je bez „obrazloženja“ samo doneto REŠENJE sa“povećanom penzijom“, ali još nedovoljno priznatim radnim stažom po godinama(OŠ „Karađorđe Petrović“, s. Kruševica, SO-Vlasotince):-upisan radni staž u radničku knjižicu a po nečijoj naredbi nije uplaćivan SAMODOPRINOS za penzisko-invalidsko osiguranje(„vera“ da će me silo oteraju u invalidsku penziju ili zlostavljanjem i psihičkim terorom šest godina preko direktora škole, zloupotrebe psihijatrije i sudova u SMRT!-bilo je ča i zastrašivanja 1987 godine putem pucanja iz pištonja sa 9 metaka na moju porodicu kako i me silom oterali kod psihijatra-jer u DOKUMENTACIJI DOMA ZDRAVLJA nije postojap nikakav dokument da sam se od 1984-1987 godine javljao na bilo kakav pregled i nije bila nikakva dokumentacija da bi me silom oterali u invlaidsku penziju ili me UBILI!- a bio je pokušaj ubistva i u Beogradu kada sam držao jedno predavanje na jednom naučnom skupu učitelja u skupštini grada Beograda(Podvukao:M.M, 2017.g. Vlasotince).
    U DRUGOM IZVEŠTAJU PIO Leskovac-Beograd, video sam nedostaje priznavanje radnog staža(upisan u radničkoj knjižici-a nije plaćen doprinos od strane škole iz s. Kruševica) po godinama:

    – 1981.godine nedostaje :7 meseci i 27 dana( i to sam radio u nastavi u školi);
    – 1987godini nedostaje 5 meseci;
    – 1988/89,g. nedostaju dve godine dana(konačna odluka suda udruženog rada Srbije-bez žalbe OŠ „Karađorđe Petrović“, s. Kruševica, SO-Vlasotince;
    – 1990.godine nedostaje 5 meseci i 12 dana.
    Ukupno nedostaje priznati radni staž(upisan u radničkoj knjižici): tri(3) godine i 6 meseci.

    S poštovawem
    iroslav B Mladenović Mirac

    Ul. Ive Andrića 92 16 210 Vlasotince, Srbija
    2. maj 2017.g. Vlasotince, republika Srbija

    *

  35. mesecima ukazujemo na rasizam i porast nasilja i netrpeljivosti prema manjinama u Srbiji i politickim neistomisljenicima od strane fasistickih falangi Vucicevih mutiranih radikalnih crnokosuljasa cije su ruke krvave hiljadama ubijenih i u crno zavijenih porodica.SNS udruzenim snagama sa boljsevicima iz SPS a nastavlja torturu nad gradjanima Srbije i jasno je da se radi o veleizdajnickom rezimu koji rusi sve demokratske vrednosti naseg drustva.Najostrije ne samo da osudjujemo nasilje i njihovu politiku vec se aktivno borimo protiv tog zla vec punih 28 godina.Beogradjani pozivam Vas da na lokalnim izborima kaznimo i pametno i mudro OTERAMO najgoru vlast od doba fasizma u nasem gradu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.