Nataša Kandić: Miran Natašin san

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Pre „kusur“ godina, kao mladoj i nadasve politički neosvešćenoj osobi bila mi je gotovo smešna reakcija Nataše Kandić na puštanje „vojvode“ na slobodu. U proteklim godinama milion puta se potvrdilo da je gospođa Kandić bila u pravu. Haški nam je sud, namerno ili slučajno učinio medveđu uslugu i u našu zemlju, i još gore, u naš politički život vratio ratnog zločinca. Tako smo mi kao društvo propustili priliku da Srpsku radikalnu stranku pošaljemo na đubrište istorije gde joj je i mesto. Ovako, ako ne može da doskoči do 5% nađoše politička deca spuštanjem cenzusa na 3% način da ga odrđže u političkom životu.

  2. Dok je AV biće i Šešelja, a i Kandićeva se popela Srbiji na grbaču. Isti su im mentori, cilj je isti. Pogodite koji?

  3. Ja ne bih išao da slušam Šešelja. Da odem i provociram,ga, „da mu kažem svoje mišljenje?!“ je bezobrazluk. Ti mu dođeš rejting s tim provociranjem. Zamisli da odem na bilo čiju promociju knjige i da provociram pisca? Užas. Draga Nataša,nisi ti kriva, već mi sami što ti dozvoljavamo da glumataš i još da ti se plati za to

    1. Znam da necete objaviti moj komentar,jer vi vrsite selekciju prema prvom koji vam se ne dopadne (ja namerno necu menjati seudonim),ali vam kazem da su oba ova lika zlo za Srbiju.Oba su placenici.Jedan Strani,drug domaci,ali je Kandicka daleko vece zlo.Nema opravdanja za „milosrdnog andjela“ niti hvalospeva za zapadni anarholiberalizam,unistitelja civilizacije i negiranja nevinih srpskih zrtava.Opet nema pohvale ni za Seseljevo pomaganje domacih ugnjetavaca i njihovih lopovluka.Mislim da ce ovo biti moj poslednji komentar u Danas-u bilo da ga objavite ili ne.

  4. Vara se A.Vučuč ako misli da je promenom stranke. na čijem je čelu , ubedio sve u Srbiji, naravno nas normalne nije , da to više nije onaj isti CETNIK iz vremena SRS.
    Prozirna igra , igra ptevaranta koji , ako Vas je ipak prevario.
    Sami ste krivi.!
    MENE. NIJE..!

  5. Znate koji je problem ovde? Vi iz Danasa ne objavljujete kritičke komentare odnosno brišete komentare koji se kritički odnose prema određenim pojavama. U ovom sluučaju sam kritikovao Natašu kandić argumentima ali ste mi izbrisali komentare. koja je svrha medija koji rade takve stvari. Kao ponosite se što govorite i pišete na istinit način. Pa jel to istinit i demopkratski način

  6. Zlocin u Srebrenici se dogodio, ali kao osveta za prethodno vise godisnje klanje Srba u okolini, I nema nikakve veze sa genocid om. Oba lika iz ove price su zlo za Srbiju, ali ko god se bori protiv CNN i ostalih lazova sa Zapada, ipak zasluzuje pohvalu. Ovi drugi koji ponavljaju kao papagai naucenu lekciju neka razmisle kako ce pogledati svoj narod u oci kad jednom shvate sta je istina, a sta laz.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.