„Nažalost, jedinica sam“: Tamara Skrozza o odrastanju u Somboru i tome kako je posao birao nju, a ne ona njega

Ljudi, sećanja:

Ostavite komentar


  1. Prema meni si se debelo ogrešila i to ti nikada, ali nikada, neću i ne mogu oprostiti. Nemoj, Tamara, ti o sujeti. Ona te je pojela. Uzdravlje.

  2. Draga Tamara,hvala na ovoj lepoj I mudroj priči.U njoj se nalaze epizode slične mom životu.Bez Vas bi sve ovo bilo dosta teže.

  3. Kad odem do Sombora često sam svraćao do studija , Neđo mi je bio nastavnik ,vrlo duhovit zanimljiv i omiljen čovek, legenda.

  4. Da je Tamara mogla da bira roditelje,bolje ne bi mogla odabrat.Mira je izuzetna ,spremna svakom pomoći,a o Neđi šta god da kažem nikad nisam sve rekla.Dobar ČOVEK,drug,kolega…TAMARA JE KOPIJA SVOJIH IZUZETNIH RODITELJA.

  5. Otac je bio divan covek i nastsvnik sigurno najbolji u somboru cista i prava dusa od coveka

  6. Pozdrav za Tamaru iz Ridjice. Volela sam njenu baku, a otac joj je bio lafčina. Majka fajter. Tamara, bravo!

  7. Iskrene cestitke na celokupnom radu, koji je do sada ulivao nadu i nama citaocima pomagao da prevrodimo sve ove godine sto normalniji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.