NDMBGD: Otvoreno pismo glavnim urednicima najvećih kontrolisanih medija u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ako glavni urednik ima od 5.000 do 10.000 evra platu, da li mislite da će pisati istinu, koja se kosi sa SNS,,,

  2. Treba im napisati i da će biti krivično gonjeni za kr. delo zloupotreba službene dužnosti jer oni svojim radnjama kao urednici čine ovo delo. Ovo puko ukazivanje da su saučesnici neće pomoći.

  3. Mislim da preterujete kada BLIC svrstavate u ovu kategoriju, tu su Somborac, Zarko Jokanovic, Milan Protic, Vlajcic, i mnogi drugi koji to ne zasluzuju

    1. Ne preteruju. Blic otvoreno agituje za premijerku, nemaju nijedan kritički osvrt na AV, a šta tek reći za svesrdnu promociju Vesićevog raskopavanja grada.

  4. Siroti, posteni I pravdoljubivi ljudi. Podrzavam vas..No cim sam video ime Milorada Vucelica koje ste se takodje obratili, shvatio sam da je ovo promasena meta, jer je I on promasen covek, promasene karijere, nezasitih apetita , debelog obraza I morala I digniteta kao bastenski crv. Stoga ne cudi sto , ova kako je Vi zove te elita koja nam koji svakodnevicu a u koji ubrajate I ovog proletera iz Crvenke, ciji je otac kao neki politicki komesar, kolonizovan ..(pa can nije znao ni cemu sluzi Parker a kozu je drzavo u sobi dobio kucu ) tako sto je nemacka starosedelacka porodica isterana na ulicu…I verujete da ce on imati dovoljno obraza da prizna da spada u politicku bagru a ne elitu…grdno ste se prevarili postena gospodo..Verujem da te gene nose I ostali pripadnici tog establishmenta…lako potkupljivi, beskicmeni I nemoralni …Stoga mislim da ste se obratili pogresnoj politickoj bagri, koja je namerno I postavljena tu da obrazovani I skolovani ljudi koje vreme I srebroljubav nije ostetila mentalno I fizicki nikada ne dozvole da bilo kakva istina sem ove lazne izadje sa kanala centralnog komiteta I njihove centralizovane psihijatrijske ustanove I centra informisanja svog zla na balkanu …u sta se Beograd sa njima pretvorio ! Dakle, „ne bisere pred svinje „..One to ne razumeju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.