NDNV: Izbor Nenada Ćaćića šamar ideji javnog servisa

Ostavite komentar


  1. "…u pitanju je osoba koja nema iskustva u radu na televiziji, niti poznaje njenu tehnologiju." Pa, i Bujošević je takav pa je postavljen na čelo RTS. Tada to liberalima nije smetalo, a sada da. Dvostruki aršini? Licemerje? Nešto treće? Ili, sve zajedno? Pretpostavljam, komentar neće biti objavljen.

  2. Izvinite, a kome su sluzili prethodni urednici? Zar vi mislite da smo toliko naivni?

  3. @realan, botino pobrkao si lončiće. Bujošević je postavljen za vreme tvoje vlasti. Pre nego išta napišeš, sedi i razmisli ako to umeš, pa onda napiši nešto smisleno ako i to uopšte umeš. Nego, predloži tvojim gazdama da malo pojačaju sendvič, može i neki tanko rezani kulen.

  4. Bujošević je postavljen 2015, i nema blage veze sa tehnologijo, ni prirodom medija, kao ni drugi "genijalac" koga je doveo Glavni urednik umetničkog programa Nebojša Bradić. Retmo gledam rts, više i nema šta da se gleda, ali i tada strepim kad će Bradić da iskoči iz nekog ćoška ili otme posao voditelju dnevnika…

  5. Pazite kod izvestavanja, u delu recenice koju ste naveli "među kojima i oni koji su za razliku od njega ispunjavali uslove konkursa, imali potrebnu stručnost i značajno iskustvo u radu na televiziji, ukazuje NDNV" je I odgovor; oni mozda ispunjavaju sve uslove, ali nemaju veze sa SNS om.
    Ovaj odabrani srecnik, ne mora da ima iskustva na televiziji (mogo je biti biran za direktora Opere, Filharmonije, EPS a, nacelnika Hirurgije, Ministra Odbrane, BIA, Koridori…) najbitnije je da je clan SNS I da ga SNS JEDNOGLASNO predlaze za to mesto I da su oni sigurni da ce doprineti napretku Sistema informisanja I kvalitetnijem informativnom program koji uz sveshodnu podrsku Aleksandra Vucica I uz nadljudkse napore …..
    Eto bre sta hocete?
    Zaboravih da kazem. Pa covek nije bio na nekoj funkciji mozda zadnjih godinu I po dana. Zar to nije dosta of kvalifikacija za izbor?

  6. Ovaj izbor Nenada Cacica je predpostavljam problem samo za Babica, u celom SNS u!
    Zamislite da Babaic izlaze kvalifikacije za Cacica I treba da izgovori ovo prezime desetak puta.

  7. Prvo nisam nikav bot niti branim nekoga da se zna odmah ali da budemo realni. Sto se tice RTS-a RTS je odlicna tv i institucija budimo relni i po najbolji javni servis u regionu. pogedajte druge servise i odma se vidi ko je ko. i ako na RTS-u nema sta da se vidi ondag nezam stvrno ne zaslujete ovakv javni servis.ja navise gedam RTS od kulturen do obrazoven i umeticku progam i odlicen igrni progam. prosto nekad nezas sta da gedas. ne ulazim u politicki deo pa ne sastoi se jedna tv samo od politike ima i drugo nesto sto treba da obrazuje i zabavi ali mislim da je informtivni dobar. drugo Bujosevic je postven za vreme ove vlasti posle smrti Tijanica Koi je bio mag za ove stavri i posle vd direktora N,Mirkov. da nije umro Tijanic mislm da bi imo jos malo madata.i nije bitno koja je vlast nego treba sposbi ljudi da se postave na prva mesta nezavisno od politike . i Vujosevis je izaran na konkursa koje je raspisa tel a izabaro ga je upravni odbor koi je sacinen od emitih ludi kako Ivan Kral i itn..i Vujosevic bas je stucan dogo godina je u medije i odlicno obavja svoj posao posle Tijanica nezam zasto ovakve kometare stvavo. i koja da je vlast treba stucne lude da budu postavene sto bi se reklo da bi ovi trebo da se posave. a i za Bradica je Odican uredik i dobar covek iz umetosti. i umeticki progam je unapredio. koi je bio minstar kulture iz pretohe vlade pre Sns ako se ne varam. tako da nezan zosto ovakvih napada.drgo ako ocete politicki bas pa bas Neki iz Sns su negodovale ako se secam na izbora Bujosevica zasto kao se vodi opiciski ili ti bio sa zutima.ali se nemsaju i tako bi trebalo da bude u javni konkurs i odluci upravog odbora. tako da mislim da ove kometare ne drze i da se ne napda nesto sto je dobro a to je RTS. To je objektivo tako ko to ne vidi nezam stvano sta da kazem. i ne sastoi se od politike bas ima valda nesto i van nje. .pozz i valda ce da objavite ovaj kometar pozz i nemsate sege bas politike.

  8. Prvo nisam nikav bot niti branim nekoga da se zna odmah ali da budemo realni. Sto se tice RTS-a RTS je odlicna tv i institucija budimo relni i po najbolji javni servis u regionu. pogedajte druge servise i odma se vidi ko je ko. i ako na RTS-u nema sta da se vidi ondag nezam stvrno ne zaslujete ovakav javni servis.ja navise gedam RTS od kulturen do obrazoven i umeticki progam i odlicen igrni progam. prosto nekad nezas sta da gedas. ne ulazim u politicki deo pa ne sastoi se jedna tv samo od politike ima i drugo nesto sto treba da obrazuje i zabavi ali mislim da je informtivni dobar. drugo Bujosevic je postven za vreme ove vlasti posle smrti Tijanica Koi je bio mag za ove stavri i posle vd direktora N,Mirkov. da nije umro Tijanic mislm da bi imo jos malo madata.i nije bitno koja je vlast nego treba sposobne ljude da se postave na prva mesta nezavisno od politike . i Vujosevis je izabran na konkursa koje je raspisa tel a izabaro ga je upravni odbor koi je sacinen od eminetih ludi kako Ivan Kral i itn..i Vujosevic bas je stucan dogo godina je u medije i odlicno obavja svoj posao posle Tijanica nezam zasto ovakve kometare stvavo. i koja da je vlast treba stucne lude da budu postavene sto bi se reklo da bi ovi trebali da se posave. a i za Bradica je Odican uredik i dobar covek iz umetosti. i umeticki progam je unapredio. koi je bio minstar kulture iz pretohe vlade pre Sns ako se ne varam. tako da nezan zosto ovakvih napada.drgo ako ocete politicki bas pa bas Neki iz Sns su negodovale ako se secam na izbora Bujosevica zasto kao se vodi opziciski ili ti bio sa zutima.ali se nemsaju i tako bi trebalo da bude u javni konkurs i odluci upravog odbora. Tako da mislim da ove kometare ne drze i da se ne napda nesto sto je dobro a to je RTS. To je objektivo tako ko to ne vidi nezam stvano sta da kazem. i ne sastoi se od politike bas ima valda nesto i van nje. .pozz i valda ce da objavite ovaj kometar pozz i nemesajte svigde bas politike i ako je i ona bitna…pozz i imao sam neke pecatne greske pa sada ispravjam pa obavite i ovaj ako hocete kometar pozz Danas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.