NDNV: Poslanici pretvaraju Skupštinu u poligon za napade na novinare

Ostavite komentar


  1. Sve je tačno, osim da ruše dostignute standarde sloboda, jer to nisu nikad uspeli da dostignu. Na žalost takav vokabular se podstiče od najviših predstavnika vlasti, predsednika, premijera, ministara i narodnih poslanika. Na još veću žalost to traje predugo i društvo nikad nije bilo polarizovanije na ,,naše,, i ,,njihove,, što će bojim se kulminirati ponovnim izlaskom naroda na ulice a onda neka nam je Bog u pomoći!

  2. Vidi se potpuna opravdanost bojkota Skupštine, od koje su razni atlagići i druge perjanice SNS-a , napravbile brlog.

  3. Samo me zanima dokle ce ovaj novinarski mazohizam da traje i da se iscudjavaju sta pojedini izlapeli i nepismeni politicari mogu da im prirede. Gde bi jos neko poput A.. i R..mogao da sedi u skupstinskoj fotelji i prima nekoliko plata izuzev u potkupljivoj Srbiji. Svemoguci-sveznajuci okruzio se je sa kvantitetom, naj goreg medju nama, samo da bi imao skupstinsku vecinu. Sta se moze ocekivati od takvih? Novinari, u mesto da daju prostor SNS sarlatanima treba da ih totalno ignorisu i njihova imena ne pominju u svojim clancima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.