Ne davimo Beograd: Godišnjica od ubistva dečaka romske nacionalnosti Dušana Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Koji ste vi licemeri. Bitno je da skrenete paznju na sebe, a ne na taj tuzan i sramotan dogadjaj. To je uradio i Draskovic, kada se to desilo. Dosao je u kucu, tragicno stradalog decaka, sa sve kamerama, kao da izjavi saucesce. Navalio je da drmusa, ljubi, nesrecnu majku. I, sve je bilo na televiziji. Skupljao jadnik politicke poene. To i vi sada radite. Radio je to i Tadic, na groblju, na Kosovu, pred samu izbornu tisinu. I, to se nije skidalo sa svih televizija. Ni to mu nije pomoglo, jer je izgubio izbore, od tunjavog Tome. Mnogi, a i ja merdju njima, smo bas zbog tog sto je uradio nismo glasali za njega. I, ne kajem se, naprotiv.

    1. Vladbgd, cemu toliki jed i mrznja u Vasoj objavi?
      Sta je lose u postupku D. Veselinovica? Naprotiv, ucinjen je dobar gest i poslana je plemenita poruka.

    2. VladBG bi voleo da se ovakve stvari sto brze zaborave i gurnu pod tepih jer su olicenje upravo ove aktuelne politike pod kojiom cveta takva atmosfera nasilnistva i netrpeljivosti prema sopstvenom narodu….. NECE MOCI – PAMTIMO SVE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.