Nekadašnji načelnik UKP Milović: Politizacija policije veća danas nego devedesetih

Ostavite komentar


  1. Policija kakvu je mi stari policajci poznajemo ne postoji, kad se danas kaze da se nesto reformira to znaci zapravo da se isto unistava. Policija se reformise vrlo uspesno, staresine postavljene preko politickih sns linija, godinama hiljade exspresnih kurs policajaca primaju se preko sns lista. Policija je samo produzena ruka kriminala, sistem napredovanja funkcionalan ne postoji, Covek koji je na celu mupa apsolutno je ponizenje za svakog normalnog policajca. Omiljena tema medju starijim policajcima je iskljucivo uslovi penzionisanja. Draga milicijo, policijo dali smo ti svoju mladost, veru, srce i misice…sad kad te sahranjujemo i kad te nema da ti pozelimo vecnu slavu i mir !!!

  2. Logicno je da je Seselj bio ( mozda jos uvek ) deo zemunskog klana. Njemu je kao „omiljenom“ opozicionaru Milosevic poklonio Zemun kao nagradu da sa njim upravlja na feudalni nacin. Zemun je pretvorio u kriminalno mafijasko politicku „prestonicu“ SRS-a. Da je znao o pripremi atentata na premijera Zorana Djindjica, govori i sama najava istog, uoci njegovog „dobrovoljnog“bekstva u Hag ( tribunal ) koji mu je posluzio kao alibi uoci dogadjaja koji su usledili i koji su sa ubistvom Djindjica unazadili Srbiju jos za 50 godina. Otuda i Loncar tzv „Doktor smrt“ i ostali kriminalci koji su danas na vlasti a koji su bili sastavni deo Seseljevog kriminalnog projekta pod nazivom Srpska radikalna stranka. Osudjeni ratni zlocinac danas sedi u poslanickoj klupi u Skupstini Srbijeuz blagoslov svog ucenika Aleksandra Vucica, koji je nastavio sa mentorovim manirom da ima svoje kriminalce u okruzenju, neki svoj klan pod nazivom SNS. Gospodin Jovo Bakic je sto posto u pravu kada kaze da nam je drzavu Srbiju otela mafija i da ta ista mafija nigde na svetu nije oterana sa vlasti putem slobodnih izbora, vec opstim narodnim otporom ( revolucijom ), koji ima svoju cenu. Lustracije i procesa nije bilo kada je trebalo da bude, prema tome ceka nas to sto nas ceka, po veoma visokoj ceni koju cemo morati da „platimo“.

      1. „Baljezgao“ ili ne, ovo je samo delic istine a istina je samo jedna a ume mnogo da „svrbi“ i da boli. Kad tad odgovarace svi redom ako docekaju lustraciju a mnogi ( radikalno-naprdni ) to nece docekati a nemaju noi gde da beze jer su dovoljno „obelezeni“ svojim nedelima iz devedesetih, da ih niko nece smeti ni hteti da prime a revolucija je neminovna u Srbiji, tu je „kuca“ na vratima, samo sto nije.

  3. I pre ovog intervjua, svakom normalnom jasno je da su Šešelj i njegovi saradnici iz zemunskog DB klana umešani u ubistvo Đinđića. Šešelj, Marko Milošević, Mira Marković…svi umešani i svi utekli na sigurno pred ubistvo. Toma Nikolić je takođe otvoreno najavljivao smrt Đinđića nedelju dana pred ubistvo.
    Zašto istraga od 2003. do danas nije išla u tom pravcu? Vreme je za bolnu istinu.

  4. Vladavina Crnogoraca kriminalaca pod zaštitom policije , u čijim redovima su Crnogorci imali svoju mafiju, postojala je i u vreme Milovića, ali to tada nije govorio. Pun mi je kufer onih kojima proradi savest i progovore kada odu sa funkcije, a dok su bili na funkciji ćutali su. Dok se iz Srbije ne razjure Crnogorci kriminalci neće biti bezbedne države. I danas vladaju kriminalci Djilas, Bastać, klan Bošković, …

  5. Istraga o poazadini ubistva Premijera je zaustavljena u vase vreme Milovicu. Dal zbog nekih vasih kalkulacija, ili po nalogu tadasnjeg DS-a, posto je jasno da ako su se necega grozili Tadic i Djilas, onda je to sve ono sto je imalo veze sa Djindjicem. Nekako im se Kostunica cinio milijim.

  6. Retko pošten i sposoban policajac, dva puta ranjavan, živi u oskudici, poznajem čoveka. Sad će specijalne jurišne S(n)S jedinice – svinjoidi da od ovog čoveka naprave okorelog kriminalca, ali jedna je istina i ko god je radio sa Rođom to dobro zna

  7. Voja raspolaže kompletnim fašističkim aparatom koji kao paralelnu državu iznajmljuje zvaničnom državnom aparatu počev od devedesetih godina. Ovo su Vojine zlatne godine, đaci na vlasti, građani otupeli, opozicija impotentna.

  8. Previse je dokaza da su najvece mafijaske i kriminalne organizacije u Srbiji BIA i policija.

  9. Tužno je zato što će ovaj gospodin biti razapet u medijima i ispljuvan, i opet zbog istine.

    Biti čestit čovek je sve skuplje i skuplje.

  10. Ne znam da li je moguće da ovoliko izmišljaju, nema ništa od politiazcije kada svi rade, i kada zaista rade na tome da građani Srbije žive bolje.

    1. Šta balj.zgas….4 godine i 45 nerešenih ubistava….cutite dok vas narod ne pomlati ….prerasli ste u nešto mnogo opasno.

  11. Šta balj.zgas….4 godine i 45 nerešenih ubistava….cutite dok vas narod ne pomlati ….prerasli ste u nešto mnogo opasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.