Nekoliko ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 14. jula, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu, Paliću, Oromu, Dolinama i Novom Selu.

U Subotici neće biti struje od 8.45 do 10.45 časova u Bačkoj ulici, Jenea Kopitara, Filipa Kljajića, Jablaničkoj ulici i na kraju Palmitićeve ulice od kućnih brojeva 86 i 93.

Od 11 do 13 časova struje neće biti na početku Gajeve i Branka Radičevića do Svete Katarine, u delu Marije Bursać od kućnih brojeva 11 i 14 do Gogoljeve, Staniše Neorčića, Stipana Vilova, na početku Ivana Brlića Mažuranića do Stipana Vilova i u delu Somborskog puta od Gundulićeve prema Tržnom centru “Buvljak”.

Bez struje će od 13.30 do 14 časova biti Mažuranićeva ulica brojevi 18, 25 i 27, Laze Mamužića brojevi 20/A, 21 i 22, Svete Katarine između Laze Mamužića i Mažuranićeve i između Žarka Vasiljevića i Gajeve u okolini.

Na Paliću neće biti struje od 9 do 11 časova u Bratstva jedinstva između brojeva 1 i 31, a od 11.30 do 13 časova u delu Evropske ulice između Vrnjačke i Bolmanske, u Bolmanskoj i na početku Vrnjačke do Trga Mađar Lasla, i u Zelengorskoj ulici brojevi 24 i 26.

U naseljima Orom, Doline i Novo Selo sa okolnim salašima struje neće biti od 8.30 do 12.30 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari