Nekoliko ulica u Subotici u ponedeljak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u ponedeljak, 26. juna, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 9 do 14 časova u Matije Gupca između brojeva 45 i 58, Bele Gabrića broj 4, Luke Sučića, Huga Badalića broj 5, Blaška Rajića broj 4, delu Kvantaške pijace i u Mirka Bogovića između brojeva 35 i 40 i BB, a od 10 do 11 časova u Zmaj Jovinoj između Cara Lazara i Arsenija Čarnojevića, i u Celovečkoj na početku do Antonija Hadžića.

Od 11 do 12 časova struje neće biti u Avalskoj, na početku 359. nove, na početku 360. nove, u Save Kovačevića, Jovana Cvijića i na početku Konstantina Petrovića.

U Novom Žedniku će bez struje od 9.10 do 10.10 časova biti Matka Vukovića, Remije Bašića, Titogradska i Kninska.

U Oromu neće biti struje od 11.30 do 12.40 časova na Velikom putu, u Nikole Tesle, Bele Bartoka i Kodalj Zoltana.

Na Šupljaku struje neće biti od 8.30 do 13.30 časova na Kanjiškom putu, Palić salašima, u Novom šoru, Ludoškoj, Kostolanji Arpada, Kulskom putu, Halomskom šoru, Cvijinom šoru, Ritskoj, Grobljanskom putu, Ludoškom šoru, Ilije Birčanina, Čirkeš salašima, Crkvenom putu i Peščara ulici.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari