Nekoliko ulica u Subotici u ponedeljak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u ponedeljak, 19. septembra, neće biti struje u pojedinim ulicama u Subotici.

Od 8:45 do 12:45 časova u Subotici neće biti struje u ulicama i delovima ulica u okolini: Naselje Ker, između Skerlićeve i Jaše Ignjatovića sa okolinom i Ivana Antunovića sa okolinom, Palmotićeva i Ruđera Boškovića sa okolinom, Cankareva, Skenderbegova, Gundulićeva sa okolinom, Kolubarska, Marka Oreškovića od Ivana Antunovića do Dragojle Jarnevića, Unska, Brodska, Filipa Višnića, Đule Valija, deo Kalora Milodanovića, deo Dragojle Jarnevića, Ivana Kukuljevića, Kladovska, Ogulinska, Kostolačka, Takovska, Vladimira Đanića (Velebitska), na Somborskom putu u poslovnom centru u okolini stadiona FK „Bačka“ (Savić hala, Trošarina).

U vremenu od 9:05 do 14 časova bez struje će ostati stanovnici u ulicama i delovima ulica u okolini: Lošinjska, Loznička, Balkanska, deo Bikovačkog puta oko Živinarske farme sa okolinom (salaši), deo Futoške između Bikovačkog puta i 367. Nove, 376. Nova, deo Čantavirskog puta u okolini, i Aleksandrovi salaši na Klisi.

U naselju Đurđin, u periodu od 9 do 12 časova, bez električne energije biće ulice i delovi ulica sa okolnim salašima: Mišićevski put, Bajmočki put, Železnička, Bačvanska broj 3, 4, 6, i Narodnog Fronta broj 2.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari