Nekoliko ulica u Subotici u sredu bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 7. juna, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i okolnim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 9.05 do 12.05 časova u delu Majšanskog puta, delu Jovana Mikića, delu Jovana Cvijića, Servo Mihalja, Zvorničkoj, Bajmočkoj, Kopaoničkoj, Telč Edea, Baštovanskoj, Mikloša Saboa, Vinogradarskoj, Kun Ernesta, Koste Trifkovića, Goce Delčeva, Gošinoj, na kraju Šime Ivića od Koste Trifkovića, Kozjačkoj, Pčelarskoj, Hunjadi Janoša, Puškaš Tivadara, delu Partizanskih baza, na početku Ber Imrea, Mikloša Švalba, Braće Sudarević, na početku Titusa Dugovića i u delu Kireške.

Od 9.10 do 10.10 časova struje neće biti u Bregalničkoj i Dušana Krnajskog u okolini, a od 11.10 do 12.10 časova u Omladinskoj.

U Bikovu će bez struje od 13.10 do 14.10 časova biti Bikovački put, Lamić kraj i okolina firme “System line”.

U Novom Žedniku neće biti struje od 9 do 14 časova u delu Matka Vukovića do Ognjena Price, u Ognjena Price broj 1 i Radoja Vujoševića broj 110.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari