Nekoliko ulica u Subotici u sredu bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 19. jula, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8 do 11 časova u Žarka Vasiljevića, delu Mažuranićeve, Svete Katarine između Mažuranićeve i Branka Radičevića, Staniše Neorčića brojevi 1 i 4, Laze Mamužića, Ištvana Ivanjia, Preradovićevoj, na Somborskom putu u okolini, u Tavankutskoj, delu Gundulićeve između Somborskog puta i Bačke, i u delovima Nikole Kujundžića, Trga Kralja Tomislava i Šandora Petefija.

Od 9 do 12.30 časova struje neće biti u Darinke Radović do ulice Čempresa i u Omladinskoj u okolini Darinke Radović, na kraju Bračke od Tetovske do Darinke Radovića i u Pećarskoj broj 20, a od 12 do 14 časova u Bore Stankovića do Vatroslava Lisinskog, Plitvičkoj broj 1, Arsenija Čarnojevića broj 22 i Tamiškoj u okolini.

Na Kelebiji će bez struje od 8.30 do 9.30 časova biti Mejkutski put sa okolinom, a od 9.45 do 10.45 časova Kizur Ištvana, 15. avgusta, 493. nova, Eleka Benedeka, Kajsija i Bajski vinogradi.

Od 11 do 12 časova neće biti struje na putu Edvarda Kardelja između Nila Armstronga i Kestenove, u Nila Armstronga (Sonje Marinković), Kestenova, Pekarskoj, Mlinarskoj i delovima Jorgovanske, 4. jula i Čavolja sa okolinom, a od 12.15 do 13.15 časova u 4. jula, Izletničkoj, Šumskoj, Čavolja i Kestenova.

U Čantaviru struje neće biti od 8.30 do 13.30 časova u Prvim vinogradima, Drugim vinogradima, Trećima vinogradima, Četvrtim vinogradima, Petim vinogradima, Šestim vinogradima, Servo Mihalja, Prvoj, Ive Lole Ribara, Petra Drapšina, Školskoj, Partizanskoj, 2. novoj i Svetozara Markovića.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari