(Ne)povlačenje Tomislava Nikolića

Vučićeva odluka zavisi od psihologije, ne od politike - da li će pobediti nagon političkog samoodržanja ili sujeta. Jer, ništa slađe toj sujeti ne bi godilo nego prilika da pobedi sve kandidate na gomili - Nikolića, Sašu Jankovića, Vuka Jeremića, Boška Obradovića...
Naprednjačko poigravanje predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Svakoj vlasti je potrebna jaka opozicija kako bi je drzala u realnosti inace ode sve u totalitarizam. Zemljina dimenzija ima dva pola + i – ravnoteza daje opstanak.

  2. Ništa vi nebrinite dogovorom će uraditi ono što je najbolje za građane,državu i stranku.

  3. Možda stvarno to ne bi bilo ni loša ideja, da kampanja bude rijaliti i da pobednik postane predsednik! doduše naspram ovih smešnih kandidata, Vučić je jedini jak koji može izvući pobedu…

  4. Ukoliko postoji problem izmedju Nikolica i Vucica mislim da nece reagovati na izbore kao sto je radjeno u istoriji Srpskih izbora i da ce doneti odluku koja je najbolja za njih, a i za Srbiju to se moze ocekivati s““obzirom da su dosadasnje odluke SNS-a donosene racionalno, a ne impulsivno i u licnu korist. Jeremic I Jankovic nisu dovoljno dobra opozicija bas zbog toga kao sto se navodi u tekstu prvih pozicija u zaposlenju i povezanosti sa ne tako realnim zapadom. Mislim da ce ko god bude kandidat SNS-a na predstojecim izborima odneti pobedu, sad dali u I ili II krugu to cemo videti.

  5. Opozicija je u žestokoj panici od još jednog izbornog debakla, otuda i sve ove spekulatvne priče na račun odnosa Vučića i Nikolića.

  6. Pogresno tumacenje demokratije je pogubno po svaku državu i jedno je od najgorih uredjenja. Ne postojanje kontinuiteta vlasti jedne države direktno je srazmerno problemima kao što su loš BDP, mali rast, neodlučnost u reformama i loša slika o samoj naciji. Najveći rast u ekonomiji poslednjih godina ostvaruju zemlje gde su autoritativne vlasti, da ne kažem diktature. Dodao bih i da, porodica gde se svi pitaju podjednako, i tata i mama i deca pa i baka i deka, nema budućnost.

  7. Mislim da bi gospodin Nikolic trebao da prepusti kandidaturu premijeru Vucicu zbog samih rezultata n izborima i mogucnosti da Gospodin Vucic oduva ostatak kandidata u prvom krugu izbora.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 7

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.