NIN: Izvinjavamo se povređenim čitaocima

Povodom naslovne strane novog broja

Ostavite komentar


  1. Mislite da se kopčamo na leđima? "Očito je da postoje čitaoci koje je povredila provokativna ilustracija na naslovnoj strani i njima se izvinjavamo", Opet perfidan odgovor …pa uvredili ste celu našu državu i sve radnike u njoj.

  2. "Uvredjeni citaoci" se ibrete, sve su to pristalice "konacnih resenja" koji podrzavaju zlocinacki rezim najgoreg olosa u tuznoj istoriji Srbije. Spremajte motke, govana ne nedostaje!

  3. Meni je teško da prhvatim izvinjenje, ako nema priznanja greške. Ja kao potomak nekoga ko je ubijen u jednom od logora ne mogu ovo mirne duše da gledam. Aušvic nije bio radni logor, već su u njemu vršena masovna ubistva.

  4. G-din Ćulibrk je bio u prvim redovima na inauguraciji predsednika Vučića….verovatno radi bolje informisanosti i veće inspiracije…

  5. Puna podrska za NIN i apsolutno slaganje sa porukom koju salje naslovna strana novog broja !

  6. Ne znam zašto se NIN izvinjava. Status našeg radnika je robovski. Problem je u tome što to podržava aktuelna vlast. Kada država neće da ponudi bolje uslove proizvodnje obezbeđujuđi sređenu infrastrukturu i smanjujući poreze i parafiskalne namete, onda joj je jedina opcija da ponudi radnike robove.

  7. Postoji ogromna razlika izmedju robijasa i radnika u Srbiji.
    Za razliku od radnika robijasi su bili svesni da su u logoru.

  8. Nema potrebe za izvinjenjem. Vučić jeste pretvorio Srbiju u radni logor.

  9. Onog koji sebe prepoznao u naslovnoj strani to i zabolelo. Ako, ako… istina boli. Bravo za NIN. A ministarka nek cita informer. Ugovor ako ne valja sto ga niste objavili kada ste dosli na vlast nego ga krijete ko zmija noge jer vam odgovara da ovde radnici vrede manje od sekundarnih sirovina. Proletarije svih zemalja UJEDINITE se!!!

  10. Кад се интелектуалац у уметнику направи важнији!

  11. NIN je u pravu,a srpska vlada je prodala radnike za najbedniju platu,prikladnu samo za Bangladeš!-Izvinjavam se – Bangladešu!

  12. Moj deda je zrtva i uvek se borio da se istina sazna, da ljudi shvate kako se tamo zivelo i umiralo. Zao mi je novina koje su na ovako ruzan i sraman nacin mogle da prikazu jednu drzavu u kojoj se vrednuje sloboda. Boli me da neko na ovaj nacin prikazuje Srbiju. Gospodo vi ne trebate da se izvinete nego trebate da molite ljude da vam oproste. U Srbiji jos uvek nikog ne ubijaju gasom, ne siluju zene, ne dave decu, ne izgladnjuju sistemsi, ne unistavaju manjine. Gde vam je nestala novinarska objektivnost????

  13. Milose de malo olabavi.Niko ovde ne pokusava da uvredi zrtve Ausvica.Uvredjene su pristalice rezima av jer objektivno Srbija jeste radni logor.

  14. veštačka pavuša, jedva sastavlja kraj s krajem,plaćajući šminkerku 500€!-Nadan!

  15. Браво за идеју! А тај кога вређа,значи да се препознао,јер разлике између холокауста и садашње Србије НЕМА!
    Прво су девалвирали морал и све вредности,школство,здравство,живот! Буквално смо се жртвовали да бисмо ишколовали децу и треба да заврше тако што ће као интелектуалци и стручњаци да носе пелене или пасоше да беже из сопствене земље! И шта није јасно и кога то вређа? Лицемере и бездушнике који нам и даље продају маглу од које не видимо да продаше и земљу и нас са њом!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.