NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK

Ostavite komentar


  1. Eto vidis, devojcica cista ko suza!! A vi napali ,, hoce ovo , hoce ono, a ona prava srpsaka domacica!!

  2. Iz helikoptera se vidi da je sve izrezirano i namesteno iz kuhinje „velikog brata“ Aleksandra AV/AV Vucica. Narod se i dalje „peca“ ( cast izuzecima ) poput somova na bucku na ove „naprdne“ fore i fazone. Dokle ce videcemo i ovim predstavama dolazi kraj, kad tad, a dotada … „THE SHOW MUST GO ON“!

    1. A dali nije prica namontirana da bude kako zeli urednik NINA. Odaklenjima poverljivi podaci iz supa ili vec gde je ispitivana. Ajde ludi nemoj da se lazemo vise, ovi iz opozicijr gledaju na svaki nacin da sruse vlast u drzavi cak ce i Velji spomenik da podignu kao „narodnom heroju“ODAKLE NINU POVERLJIVI PODACI IZ SUPA?????

      1. Dokle ćete objavljivati polupismene komentare, poput ovog? Širite nepismenost. Malo viši kriterijumi dobro bi vam došli, ako želite da se razlikujete od tabloida. O sendvičarskim sadržajima brojnih komentara drugom prilikom… Samo ću konstatovati da im dajete prostor koji oni drugima bez milosti uskraćuju. To nije demokratija, kad date raznim Gebelsičićima šansu da još više lažu i truju medijski prostor.

  3. haha krenuli nin, n1, danas, krik da brane hrkalovicku, velju nevolju, vuletica… ako ako samo tako nastavite…

    1. Jeste. Ovom zemljom zapravo vladaju djilas i solak. Samo sto mi toga nismo ni svesni. A prvorodjeni se naravno tu nista ne pita. Evo vec decenija kako se on jadan nista ne pita.

    1. kako beše onaj vic.. kada je Velja iz Čačka polagao neki ispit.. profesor: da li znate odgovor na prvo pitanje? Velja: znam. Profesor: dobro, pređite na drugo pitanje.. Ovo mi na to liči. Da li ste ovo? Nisam. Dobro. Da li ste ono? Nisam. Dobro.

      1. Izgleda da ce sud i sudski procesi postati stvar proslosti. Veliki gazda ce sve probleme da resava preko svojih novina i javnih glasila i gotova prica.

    1. Pa obožavaoci Vrhovnog i veruju u bajke. Šta vam onda ne odgovara kod Hrkalovićke?

  4. Dakle ona je ovde upozorena. Da treba da ćuti jer neće ni biti pitana o Belivuku i toj ekipi. Da treba da prekine kontakte sa Kokezom jer će sad njega da procesiraju. I lično je upozorena sa dva pitanja o Vajdiću koji joj je partner. Tako kažu.

  5. Ništa ni čula, ni videla. Kao u filmovima o mafijaškim obračunima u Napulju i Palermu.

    1. Nemojte da placete, gospodjo, ima da pljuste hapsenja u narednim danima.

      1. Mile, zbog duhovitih komentara zaslužuješ i nadimak “veseljak“. Taman se u nadimku sadrži i ono tvoje “seljak“.

  6. Nije ona snimala A.Vučića, iz entuzijazma ili, što joj se dopao lik A.Vučića. To se radi da bi se Vučić eventualno ucenjivao, ukoliko bi se u tim snimcima pronašlo nešto kompromitujuće. Ti snimci su mogli da budu veoma interesantni nekim stranim obaveštajnim službama, posebno u aktuelnoj situaciji, kada im je potrebno bilo šta čime bi mogli da kompromituju predsednika Srbije. Poenta i ključ leži u ličnosti koja je angažovala ovu kontraverznu osobu na tako odhgovornu funkciju. Verovatno taj ministar zna kome su snimci bili namenjeni.

    1. Pa gde si ti Kneževiću, već smo se zabrinuli. Samo tako, uvek na liniji, još od Osme sednice. Bez skretanja sa kursa, to može biti štetno.

    2. Druze knezevicu, pa jasno je valjda da je hrkalovicka na platnom spisku djilasa i solaka! Kao i svi kriminalci i navijaci u Srbiji.

      1. Mislim da su svi oni, samo obicni pioni u rukama onih /stranih/ sila koje imaju mnogo zlokobnije namere.

        1. Jesu li te “zlokobne strane sile“ organizovale/pomogle da se predsednik sns-a ustoliči?

  7. Postavljaju samo pitanja koja neće ugroziti poziciju vladajuće oligarhije na čelu sa AV.

    1. Jeste to sami smislili ili je cela opozicija sinoc ostala do kasno da smisli komentar?

  8. Mafija,banda ili kako već je pustila pipke na sve strane,biće zanimljivo kada (ako)se sve otkrije.

    1. Cujem da se hapsi sirom sveta po nasim poternicama. To je jaka akcija, nema sta.

  9. Ovu gospodju napao Alchajmer pre vremena. Seća se još samo svojih bankovnih računa.

  10. A odakle vama ovi navodi brale? Ko je to iz mup-a vama dao i za kakvo babe zdravlje vam daju ovakve podatke, zar to nije tajna, da ja pitam tebe?

  11. Dogovor…Kucu gradi!!! A njihovi dogovori kako da preveslaju ovaj napaceni narod i da skrenu paznju sa gorucih tema- DRZAVU razgradjuje! Odnosno, nema sta vise- RAZGRADJENA , definitivno sa ovim muljem od mulja!!!

  12. Sve je unapred narihtano. Najrečitije je ono što Hrkalovićku nisu pitali, odnosno sve ono što su joj dirigovano omogućili da prećuti. Jedno je sigurno: tužilaštvu su najverovatnije prosledili lekarski nalaz da Dijana pati od amnezije. „Neko“ se mnogo brine da ona ne propeva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.