Niš: Novi protest zbog saobraćajne nesreće (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Desetak puta sam pisao gradskim vlastima, opstunskim vlastima i Policiji, da postave ,,lezece policajce“ u Mokranjcevoj na okretnici, gde su ljudi taoci saobracajnog divljastva. Policija je u sred belog dana slala patrole 2-3 puta da ,,odrade“ pola sata stajanja i rutinske provere, i bili smesni cak i deci, a od opstinskih vlasti je dolazilo samo objasnjenje da nisu nadlezni, ili da postavka nije moguca tamo gde prolazi javni prevoz (bezocna laz). Svedoci smo izletanja automobila na gradsko stajaliste i u kontejnere, zakucavanje u banderu, izletanje motora u park pun dece i roditelja. Driftovanja i ,,policajke“ se nastavljaju u sred bela dana, u pola noci, dok su puna autobuska stajalista i parkovi, dok nasa revnosna Saobracajna Policija umesto da regulise saobracaj, kaznjava na Paliluli pesake koji su dosli da kupe Badnjak u oci Badnjeg dana. Salju patrole da pune budzet u okolini ribarnica na Svetog Nikolu i na Badnji dan, dok su nam Bulevari prave trkacke piste, a nasilnici zvezde Instagrama i YouTube-a. Dok su saobracajci samo nemi posmatraci pravih prekrsaja i punioci budzeta, a gradske vlasti samo poslusnici direktiva, a ne nasi sugradjani koji vode racuna o svom komsiluku i svojoj deci, stradace nevini, zivece nasilnici.

  2. Kada sudija ,koji je UVREDLJIVO NISKOM KAZNOM ,OSUDIO MITROVICEVOG SINA ,BUDE LEZAO U ZATVORU ,KAZNE CE IMATI SMISLA I VRATICE SE RED NA ULICE .UKINUTI NANOGICU,KOJA JE REZERVISANA ZA „MOCNIKE „, koji su ionako van zakona..BABIC NA SLOBODI?
    Srbija NIJE DRZAVA I SVI GRADJANI NISU ISTI PRED ZAKONOM .

  3. Ljudi, sta je vama? Pa, ko je ministar policije, a koji je bio? Jel, bila prica, da I Zuti, nisu mogli da izaberu u Nisu, nacelnika policije, iz nekih razloga, odnosno kriminalnih. Jbg, nismo se bunili tada, a sta sada da ocekujemo? …. Nista nismo naucili u periodu od 500 godina pod, Turcima…. Tu veliku odgovornost ima I crkva, I njeni cinodjstvujuci poklonici….koji truju narod…. Kakva setva , takav I rod….. Sveti Savo, cujes li…..

  4. Imao je 12 godina, odlican ucenik.
    Gubimo najbolje sto Srbija ima.
    Zbog koga?
    Vi sto imate para, ne kupujte deci, koja tome nisu dorasla besne automobile. Time ne kupujete njihovu ljubav, vec kopate neciji grob.
    Bolje ih vaspitajte da postanu pravi ljudi, ako je to ikako moguce.

  5. Kada nuegovo velicanstvo ne postije Ustav,zasto bi neko postovao Zakon o bezbednosti u saobracaju !!!!!!

  6. Srbija, mesto gde ce uvek biti onih van Zakona. Ko se sa time nije pomirio otisao je iz zemlje i resio veliki broj svojih problema. Steta sto to nisam uvideo kao dosta mladji te i ja spakovao kofere i napustio ovu trulu zemlju.

  7. STIGAO JE GENERAL VULIN NARAVNO TAJNO SVE CE TO SADA RESITI VALJDA VAM JE JASNO ,KAKO

  8. Bravo Nislije! Drzava nam je postala takva da ne smemo vise decu ni do prodavnice da posaljemo!

  9. Nece nikad jer su to tatini sinovi a i kad bude donesen i usvojen neki zakon to nece da vazi za njih.Nije samo Nis priblem .

  10. Ко је Немања С? Данас мора да пише о томе? Да ли је тачно да је због несреће онај пајац од назови министра долазио у Ниш? О томе Данас треба да пише, а читаоци у коментарима, уколико не штитите режим перфидно као Н1 и Нова С – формално су против,а у ствари су савезници власти.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.