Nišlijka se polila benzinom kako bi sprečila izvršitelja da je iseli

Ostavite komentar


  1. Ovaj izvršitelj će veći deo zalogaja da zadrži za sebe. Dajte nam njegovu sliku da ga javno pohvalimo za „pošteno delo“.

  2. Има ли неко ко може стати на пут спрези извршитеља, суда и адвоката?

  3. Kakav smo mi narod ..glup ..los ..kukavica ..Obi banditi ..sve pokrali ..dass je na redu privatno vlastnistvo ..vuciceve Horde otimaju po srboji

  4. zdravstvene tegobe od izvršiteljskog delovanja u Srbiji zajedničke su svima onima koji su pod udar zakona dospeli voljom države koja je svesno zaboravila instituciju reprograma dugovanja za plaćanje neizmirenih obaveza, ignorišući pri tom činjenicu da je uslove za neplaćanje sama stvorila u ciklusu zvanom privatizacija, reforma javnog sektora, bez obaveze da napravi socijalnu kartu i prepozna i prizna socijalno marginalizovane grupe koje je sama u navedenim prilikama proizvela, u nezaposlenima, penzionerima, teško upošljivim licima, radnom roblju u subvencionisanim ino kompanijama. Golim okom vidljivo je postalo da su kamarile navikle da ne rade ništa, i da pri tom samo uzimaju, bilo da se radi o kreditima i donacijama, bilo da uzimaju od plata i penzija, vrteći stalno istu ploču od Otvaranja poglavlja, čineći sve same štete po građane ove države, insistirajući 7 godina nakon donošenja i dokazanog saterivanja građana u dužničko ropstvo putem ZIO odredaba, na 2. njegovom kozmetičkom tretmanu, ovaj put u cilju stavljanja kontrole nad radom izvršitelja, onih iz njihovih redova koji su se o ZIO fenomenalno okoristili i obogatili za sve ove godine i dalje ne odustajući od njega, na sopstvenu sramotu, ako ne zbog odsustva elementarne empatije prema onima sa lošijim materijalnim mogućnostima, a ono zbog sopstvene dokazane sklonosti ka bogaćenju na njihov račun. Da državni cinizam bude još već Ukaz o proglašenju ZIO potpisan je na dan pobede nad fašizmom 9.5.2011., nakon 3. Sednice 1. Redovnog zasedanja u 2011. godini, 5.5.2011, a metode izbacivanja ljudi na ulicu najviše liče na fašističke.

Ostavite komentar


Društvo

Rijaliti programi ukidaju REM? 10

Rijaliti programi ukidaju REM?

Simbolično, pred godišnjicu najvećih tragedija koje su nas zadesile nakon poslednjih ratova, majskih masovnih ubistava, Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je odlučilo da kad (ako) jednog dana se bude sastavljala lista najdemoliranijih državnih tela i institucija za vreme vladavine Aleksandra Vučića, ubedljivo bude na prvom mestu. Najveće zasluge, dakako, idu onima koji u tom telu sede.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.