„Noćni desant“ na Novi Pazar – povod za šalu ili zabrinutost

Ostavite komentar


  1. A zašto Pazarcima smeta vežba Srpske vojske? Zar Novi Pazar nije teritorija republike Srbije? Zašto prave problem tamo gde ga nema? Ili možda jedva čekaju da ga naprave?

  2. Vojska Srbije je institucija Republike Srbije u službi građana Srbije, Bošnjaci su građani Republike Srbije i njima je u interesu da njihova vojska vežba bilo gde u Srbiji. Ne treba od naših Bošnjaka praviti čudake i neprijatelje koji su protiv vojske Srbije, jer je to i njihova vojska. Bošnjaci su naše nacionalno blago.

  3. Ima li iko pameti? U gradu bliskom admin. Granici sa KiM, gde operise veoma opasna ROSU, kao i agenti Mi5 i CIA koji zele nemire u Srbiji, jer im nije po volji srpska politika, vezbaju elitne trupe srbije, a u njima je procenat Bosnjska-padobranaca mnogo veci od ucesca Bosnjaka u srbiji? Kome to smrta, taj ne zeli dobro ni Bosnjacima ni Srbiji.

  4. Na ovakve komentare tipa “ da ne postoji nijedan pametan razlog da se u Sandžaku toliko forsiraju vojne vežbe i da misli da su motivi za to opasni i loši.” treba reagovati hitnim suđenjem i zatvorskom kaznom. Ovakvi nacionalistički stavovi su vrlo opasni, doveli su do rata 90-ih i ne bi ih trebalo tolerisati bilo sa čije strane da dolaze.

  5. Svaki dobronamjerni građanin Srbije treba da se raduje kada vidi svoju vojsku koja mu garantuje slobodu,kada skaču iznad Niša onda ne zastrašuju gospodo pazarci ako Srbiju i njenu vojsku ne doživljavate kao svoju imate veliki problem

  6. Što ne vežbaju nočne desante u sičevacku klisuru ili sa one druge strane kopaonika.

  7. Nije im za đžabe urađen sportski centar sa atletskim stadionom.Ne vidim razloga da gospodi Imamoviću i ostalima treba podnositi molbu za takve vežbe, oni i onako nisu služili vojsku, nedino znaju da galame u skupštini u prazno.

  8. Sve lici na to da vise nema prolongiranja teme Kosova kao sive zone, stvari se tu primicu kraju, sto znaci da radikali moraju otvoriti novo zariste… Sve je ovo vec vidjeno. Bezite ljudi iz ove zabiti, ovde nesreca i beda ne znaju za kraj.

  9. Agresija na Bosnu je pocela iz Sandzaka sedamdesetih i glasali na referendumu bez drzavljanstva 276423 glasa.

  10. Vojska Srbije najvise pomaze stanovnistvo na Pesteru. Da nije nje odavno bi se stanovnistvo iselilo jer su se lokalne vlasti pokazale nesposobne da bilo sta urade po pitanju puteva.

  11. Svašta , vas će da pitaju gde će da izvode vežbe. Svima kojima se ne svidja da zive u Srbiji – svet je veliki, samo dalje odavde.

  12. Kome nije jasno, Novi Pazar je u blizini administrtativne Linije sa Kim pokrajnom. Znaći tamo gde su linie tamo se i vježba. Kod nas u Bujanovcu na isti način. Sve je to normalno. A vojska i brani gradjani Bošnjaci, to trebate pamtiti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.