Nova rs: Užičani u znak protesta napunili kafić koji je zbog Đilasa zatvorila poreska inspekcija

Ostavite komentar


  1. Bravo Užičani!
    Pozdrav od slobodara iz cele Vojvodine, severne Srbije…kako vam drago.

  2. Dokle ova vlast ide! Ne mogu da verujem! Bas zato ce i da izgube na izborima! Sigurno. Zbog zla i mrznje koje sire oko sebe! Niko im nije objasnio da samo jaka demokratska vlast ima jaku opoziciju!

  3. Koja laz,kafic je zatvoren zbog neizdavanja fiskalnog racuna,i zbog razlike u stanju pica.ko se razume u vodjenje ugostiteljskog objekta razumece da stanje u sanku i stanje u kasi se ne slazu

  4. Bravo Užičani!!!
    „Ko sme taj može.
    Ko ne zna za strah, taj ide napred.“ (Živojin Mišić).
    Strah nije za one, koji se bore za pravdu i istinu.

  5. Moja baka je govorila „sto pritisaks jace ,ono sve vise skace“ ! Dzabe,kraj sve brze dolazi a panika gura u poteze koje mogu da urade samo ljudi tuznog i jadnog karaktera!

  6. Bravo za moje užičane
    Ovom ludilu se mora stati na put…mirno i dostojanstveno
    Pa zar je moguće ovoliko podaništvo vlasti….i njihovim inspektorima…
    Pozdrav svim Užičanima

  7. svaka čast, mislim na zatvaranje.
    Jel ovo robovlasnička zemlja, feudalizam, šta? Svaki narod skupa je nemereno jači od bilo koje vlasti! Samo treba da se skupi.

  8. Ništa ne prepuštaju slučaju. Ljudi, uzmite se u pamet, izađite na izbore da ih smenimo dok ne bude kasno. Već gube razum, postaje opasno!

  9. Ova vlast se ponaša kao Sima Strahota Ali će na graju ipak Duško Dugouško pobediti.

  10. Ti k’o da si pao sa Marsa. Svakom kafiću može se naći nešto zbog čega će ga zatvoriti. Na inspektoru je da li će to tražiti i pronaći ili ne. U ovom slučaju inspektoru je rečeno da pronađe razlog za zatvaranje kafića.

  11. Ne mogu da verujem dokle to ide! Po smeni rezima sprovesti lustraciju,temeljnu da ovako zlo vise mikad ne dodje na vlast!

  12. Pa eto,pojavu se sindikalac iz EPS-a da kaže koje slovo u ime zapislenih pa dobio otkaz.
    Sramno.Dno dna…

  13. Zasto bravo, kad tek od Srede vazi zabrana rada. Oni su danas jednostavno gosti. Treba u Sredu da odu i masovno se okupe ispred kafica. Tako mogu i sutra ub znak protesta samo povecati promet kafica.

  14. E baš ste naseli na glupost, zar stvarno verujete u ove priče, bilo bi bolje da proverite prave razloge zatvaranja.

  15. Dokle smo dogurali,pa on je samo gost u kafiću kao što je potrošač kad uđe u prodavnicu.Koliko sam propratila baš uvek uđe u neki gde se ne slaže stanje ili ne izdaju fiskalni…naravno onda je inspekcija prinuđena za ga zatvori.

  16. Ja sam za promene ali ako je ta promena Djilas…hvala lepo ne treba ići sa konja na magarca…

  17. UGLEDAJTE SE NA IVANJIČANE , POSTAVITE DRAŽIN SPONENIK NA TRGU GDE JE BIO TITOV I REŠILI STE PROBLEM .

  18. To neke fore iz 1941.godine iz doba okupacije,se ponavljaju posle 80 godina .Stvarno smo jadni.

  19. Ne zna se ko je gori dali ovi sto su bili ili ovu sto su sad a oni kazu sve su radili po ovim smisljenim lopovskim zakonima jer su ga oni i izglasli et tako da nista bez postenog naroda a bice postenog svete ali brzo kod nas ne lepse ukras i uzivat nego radit i zaradite oni se bogate a mi sirotinja da se borimo za koga za bandu predhodnu i sadasnju ne

  20. Nije to bila uzicka vec inspekcija iz Kosijerića.Nikad finan.inspekcija iz Užica ne kontroliše užičke lokale več inspekcija iz nekog drugog grada iz okruga.

  21. Prva slobodna teritorija u evropi bese u Uzicu ?
    Vratice vam se na glasanju tih 15 dana sa kamatom. Samo slozno i masovno ma izbore i dani su mu odbrojani. Ovakve su stvari znak panike. Samo gospodo ovog puta me ide se u opoziciju, vec u zatvor.

  22. Nije mu izdat fiskalni račun. Kao ni u pola lokala u Srbistanu. Ali, „Vučić je kriv“. Kako se niko nije bunio protiv Djindjića i njegove razbojničke ekipe?

  23. Bravo za „Danas“. Uvek su u pravo vreme na pravom mestu. „objektivno novinarstvo“

  24. Na žalost neće izgubiti izbore,opet će sa 28 % glasova i 6 % dačićevih imati 70% parlamenta.Jedino rešenje je referendumska izlaznost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.