Nova: SNS funkcioner uhapšen u Smederevskoj Palanci jer je vozio pod dejstvom narkotika u kontra smeru 1Foto: Ana Milošević/Danas

Prema pisanju portala Nova.rs, A. V, funkcioner i predsednik mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) „Centar“ u Smederevskoj Palanci, uhapšen je proteklog vikenda u Smederevskoj Palanci jer je pod dejstvom narkotika, vozeći u kontra smeru, udario jedno parkirano vozilo, usled čega se njegov automobil prevrnuo i tom prilikom oštetio još pet parkiranih automobila.

Osumnjičeni je, kako je saopšteno iz policijske uprave, vozio automobil marke „pežo“ pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, u zabranjenom smeru jednosmernom ulicom Svetog Save u centru Smederevske Palanke, piše portal Nova.rs.

Ime A. V. našlo se na 11 mestu na spisku 49 kandidata za odbornike na izbornoj listi ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve” za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci, 2022. godine.

Za predsednika MO „Centar“ Srpske napredne stranke jednoglasno je izabran 12. marta ove godine.

Izvor portala Nova.rs potvrdio je da je reč je o funkcioneru i predsedniku mesnog odbora SNS Centar u Smederevskoj Palanci, a i pojedini korisnici društvenih mreža podelili su svoja saznanja o ovom slučaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari