Nova: Tužilaštvo istražuje navodni napad generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića na bivšeg direktora policije

Ostavite komentar


  1. Rebiću je ili je to dezinformcija medija grupa Velje Nevolje zidala kuću u Resniku i finansirala ga. Da li su Nediću dali manje, više ili mu ništa nisu dali utvrditi će tužilaštvo. Možda su se posvadjali jer Rebić otkucava tajnoj policiji kriminalne aktivnosti političara: Vulina, Selakovića i Vučića a Nedić ih štiti !?
    Malo pre repriza performansa pomoćnika javnog tužioca Nenadića koji zbog svoje etike i moralne čistoće ne dozvoljava da kandidat položi koji je napamet naučio odgovor na pitanje jer mu je to sumnjivo. Pitao je da li se sve snima, ne pristaje da kandidat prodje ispit jer Nenadić ne dozvoljava da se ugrozi njegov kredibilitet.
    Kada su u pitanju tajkunska preduzeća ogrezla u svim vrstama kriminala a najjači su u finansijskom i kriminalu sa nektninama gde su otete nepokretnosti od savesnih vlasnika uknjižili korupcijom u katastru i veliki deo prodali ili poklonili korumpiranim visokopozicioniranim državnim službenicima koji su svoju javnu funkciju bacili pod noge. Protiv tih mega lopova Nensdić je ODBACIVAO krivične prijave.
    U kom tužilaštvu danas takva moralna gromada muti vodu i baca ljagu na profesiju ?

Ostavite komentar


Društvo

Pink u vestima prikazivao lažne izjave Save Manojlovića kreirane uz pomoć veštačke inteligencije, REM ne reaguje 7

Pink u vestima prikazivao lažne izjave Save Manojlovića kreirane uz pomoć veštačke inteligencije, REM ne reaguje

Pink je dan i po u centralnim informativnim emisijama prikazivao snimak Save Manojlovića, čiju je izjavu montirao uz pomoć veštačke inteligencije, predstavljajući to kao „autorsku” šalu svog vlasnika Željka Mitrovića. REM prošle godine reagovao kada je Pink na isti način montirao snimke opozicionara kao i predsednika Vučića. Ovog puta reakcije regulatora još nema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.