Novaković: Miloš Vučević i Andrej Vučić u kriminalnoj vezi sa kompanijom Galens

Ostavite komentar


  1. Novakovic se dao prek izbore u kampanju obmanjivanja javnosti. Dokazani je „lazov“,osudjivan i neka kada napadne drugoga objasni prvo prisvojena milionska sredstva od dva bulevara u Novom Sadu, unistenje Razvojne Banke i niza malverzacija sa javnim nabavkama u kojima je on ucestvovao ?!

    1. Ukoliko postoji i najmanja mogućnost da Novi Sad na vodi zaliči na Beograd na vodi, to je onda ravno katastrofi. Beograd je ruiniran, raskopan i uništen za mnoge buduće generacije.

  2. A sta on moze drugo da kaze, osim lazi i neistina??? Moraju da smisle drugu taktiku pred izbore, ova vise ne prolazi ni kod male dece

  3. Pa ni tvoja Nova Detekinara nije bila sjajno resenje i radjena je u interesu privatnig a ne javnog sektora, fali parking, skola, bilnica vrtici, zelenilo…..

    1. Kakva logika ! Ako su tvoji pravili greške , mi možemo još veće. Savet : Novosađani , bežite iz NS u okolna mesta dok ovi ne odu. Ako odu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.