Nove dojave o bombama na više mesta u Beogradu: Brankov most, Gazela, TC Stadion, Narodni muzej i Vodovod

Ostavite komentar


  1. Reciprocitet! Znamo iz kojih zemalja dolaze mejlovi, vratimo im istom merom.

  2. da li je moguće da ovdašnji „eksperti“ još nisu počeli da šalju neki teški virus na ip adrese pošiljaoca? valjda bar za to imamo sposoban kadar?

  3. Samo vi njima dajte medijsku paznju. Zvace oni jos vise.

  4. Sve je to posledica nemorala koji je zavladao u našoj zemlji. Sve je pogaženo, u medijima se ne propagiraju znanje, vrednoća, pošten odns prema poslu. drženje reči, nego agresija, nepoštovanje autoriteta i institucija, članstvo u partijama ,,, sve se to prosulo po narodu koji je potpuno izgubio orijentaciju o tome šta je ispravno a šta nije.

  5. Napravis mejl posaljes poruke, bacis telefon i tako do kraja godine. To se svugde desava u svetu. U skole ne moze svako da udje, vazni objekti su obezbedjeni svugde u svetu.

  6. Na zalost ne znamo ko salje imejlove i iz kojih zemalja s obzirom kakvi sposobni kadrovi vode policiju i BIU. A za kraj skolske godine sigurno ce biti mnogo vise dojava. Neki ,, losi ucenici,, zele da zatvore skole.

  7. Istražite zašto vodovod nema obezbeđenje već osmi dan! Firma koja je pružala usluge obezbeđenja napustila je sve objekte vodovoda u prošli ponedeljak. Trenutno ima vodovodskog obezbeđenja na par objekata i na par objekata su postavljeni radnici koji nemaju licencu za obavljanje tih poslova! Svi ostali objekti su na izvolite a da niko to nije objavio već 8 dana!

  8. Sta se cudite ovde sede NATO operativci i MI6 u vrhu tzv drzave okupirana Srbija bice jos gore sloboda se osvaja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.