Nove mere kriznog štaba: Pravila koja važe za vikend

Ostavite komentar


  1. Haha, ovi su zaista skrenuli… Kako će neko da proveri i dokaže da li ja šetam psa 20, 18 ili 50 minuta? Ovo ni Spilberg ne bi režirao.

    1. U pravu si,to ni Sielberg ne bi mogao da rezira.Ali ne zaboravi da je ovde,u bivsoj Yugoslaviji bio veoma popularan serijal romana AlanFord.E nasa vlast tezi da prevazidje i Alan Forda.Svi junaci iz Alan forda su preslikani u nasoj vlasti.

    2. Vidim da mnogi muškarci kukaju na nove mere zabrane kretanja i okupljanja?! Budale! Tih mera se pridržavam od kada sam u braku!

  2. A moje komentare i dalje brišete. I vi pišete protiv vučića i radikala. Isti ste. Doći će na vlast neko, ko je sada nepoznat, i koji će da uredi ovo društvo, da sve bude za svakoga podjednako. Tako da, ne kukajte više na slobodu izražavanja, vi je prvi kršite, 100 komentara ste mi izbrisali. Ali, kao što sam ranije napisao, sve čuvam, po datumima, vremenu i kada za to bud došao trenutak, objaviću istinu i o vašem cenzurisanju. Isti ste kao radikali, isti. I još ću više da komentarišem, što mi više budete brisali komentare, arhiva će mi biti veća….

    1. Bravo brate na izdrzljivosti. Sve je jasno kao dan(as); svi su uvuceni u sns strukturu.

  3. „Pravila, pravila… sve su nas udavila..“ Svaka 2 dana se menjaju u očajanju i nemogućnosti da Veliki Bolesnik kao Veliki Epidemiolog nešto pametno, onako, slučajno -pogodi. Pametno se ne pogađa, već mora da se zna. Zato ćemo imati nova i nova ludila svaka 2-3 dana a da se ništa neće rešiti sve dok ne dostignemo broj umrlih preko 100…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.