Kada će biti izabran novi direktor BIA i ko su mogući kandidati za to mesto koji se pominju u javnosti?

Ostavite komentar


  1. Ova situacija sa ostavkom Vulina nije dobra jer je kontinuitet neophodan uslov za dobar rad agencije. Zato predlažem da se umesto Vulin na čelo BIA postavi neko od Vulinovih alter ego-a. Meni se najviše dopada onaj Vulin koji koluta očima i priča sa nevidljivim zmajevima.

  2. Kome nije jasno da ce tzv ambasador Djuric doci na to mesto, nije mu jasno nista izb Vucicevog repertoara postavljanja bambusa na najodgovornija mesta u Srpskoj nomenklaturi vlasti.

  3. Imam jaku volju da se kandidujem za upražnjeno mesto. Ne znam gde da pošaljem CV pa ću ga objavim ovde. Dakle, motivacija mi je ogromna jer od pošte nema leba.
    Vidi ovako: 13 godina aerodroma, 15 godina pošte, uz sve to postavljam pločice, parkete svih vrsta, poljski radovi (vodoinstalater šegrt u Varšavi),… govorim više jezika, volim sve što vole mladi + filmove od Brus Lija. Pa, režiseri, ako vam treba neukaljano lice javite Danasu koji će proslediti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.