Novi Pazar: Kafići mogu da rade do 21 sat, bašte dva sata duže

Ostavite komentar


  1. U vreme Kurban Bajrama treba uvesti policijski sat od 18. sati 31.07. do 06. sati 03.08. jer kada je mogla cela Srbija da bude zatvorena u vreme Uskrsa i Vaskrsa može i 6. opština sa Bošnjakom većinom. Koliko je situacija alarmantna govori i činjenica da ove godine nema Hadžiluka u Meku. U vreme Kurban Bajrama običaji nalažu klanje ovnova pripremanje, delenje i konzumiranje mesa što će rezultirati širenjem Korona virusa.
    P. S. Zabrinjava me što uporno odbijate moj komentar. Ja sam kao Pontije Pilat ruke oprao a Vas neka grize savest kada u šest opština Raške Oblasti sa bošnjačkom većinom ponovo bukne epidemija sa nesagledivim posledicama, pogotovo što jedan od vodećih bošnjačkih lidera tvrdi da ne treba nositi maske jer ih je neko (čitaj Vučić i Srbi) kontaminirao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.