Novi Pazar: Zaplenjeno više od 130 kilograma narkotika od početka godine 1Policijska stanica Novi Pazar Foto: Safeta Biševac

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je sastanak sa načelnikom Policijske uprave u Novom Pazaru Nerminom Ljajićem i zamenikom načelnika Milenkom Munižabom koji su ministru referisali o postignutim rezultatima ove policijske uprave i budućim planovima i aktivnostima

Novopazarska policija zaplenila je od početka godine oko 130 kilograma narkotika, a za razliku od prethodnog perioda, ovaj grad je znatno bezbedniji i sigurniji, ocenjeno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

– Od januara meseca Policijska uprava u Novom Pazaru imala je više od 70 zaplena droge, što pokazuje da se borba policije protiv dilera vodi neprestano, svakog dana. Novi Pazar, baš kao ni jedan grad u Srbiji neće biti pogodno tlo za transport i trgovinu drogom. Dileri droge i trovači naše dece nemaju ni veru ni naciju, njihov jedini cilj je da prodajom tog đubreta i trovanjem naše dece zarade ogromne količine novca. Kao što vidite, u Srbiji, u Pazaru, Sjenici, Tutinu i ostalim gradovima nećete moći da dilujete i krijumčarite drogu-  istakao je Vulin.

Na sastanku sa načelnikom Policijske uprave u Novom Pazaru Nerminom Ljajićem i zamenikom načelnika Milenkom Munižabom rečeno je i da će prioritet rada ove uprave i „dalje biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira, borba protiv trgovine narkoticima, oduzimanje oružja u nelegalnom posedu i sprečavanje nelegalne trgovine akciznom robom“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari