„Novi pokušaj pranja biografije Alojzija Stepinca“: Sagovornici Danasa o pismu u kom kardinal Bozanić negira postojanje logora za decu u NDH

Ostavite komentar


  1. Nikad, ali nikad ne smemo da zaboravimo te bebe i tu malu neduznu celjad! Nikad rode moj. Upalimo svecu za njihove duse kad smo u crkvi i posaljimo koju toplu misao dok gledamo u nebo.

  2. Ne znam što se Hrvati toliko pate oko tog Jasenovca ? Neka lepo angažuju Đuku-advokata i posle par ročišta mi ćemo njima isplaćivati odštetu za duševne bolove i neki genocid.

  3. Ja sam da ostane zapisano 700 000 žrtava od toga 50 000 dece, 157 000 žena 380 000 golorukih, 10 000 sveštenika i đakona spc-a i 5 četničkih vojvoda sa 1000 četnika …neka ih pomfritije sve prevede u svete i da ostavi jedno mesto za vučića i jedno za vulina kad to već bude…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.