Novi Sad: Izložba pasa mešanaca 9. i 10. aprila 1foto: Cristian Castillo / unsplash.com

Izložba pasa mešanaca, sedma po redu, održaće se u subotu i nedelju 9. i 10. aprila, nakon dve godine pauze.

Prvog dana, u Limanskom parku održaće se izložba vlasničkih pasa mešanaca. Taj događaj počinje u 10 časova, dok će uvođenje pasa biti omogućeno od 8.50 časova.

Psi će se takmičiti u 10 kategorija, a jedan pas može biti prijavljen u najviše 3 kategorije, dok će se iz svake birati po jedan pobednik koji automatski prolazi u finalno takmičenje u kojem će biti izabrana „najprva, najdruga i najtreća kera Novog Sada“.

Kategorije su „Moj gari i ja“, u kojoj će se birati najlepši crni pas, „Al se nekad dobro jelo“ za najlepšeg elegantno popunjenog psa, „Ne pitaj me za godine“ za najlepšeg najstarijeg psa, „Fore i fazoni“ za pse koji izvode najbolje trikove, „Naj čupavac“ za pse sa najboljom frizurom.

Izbor za najlepšeg psa sa invaliditetom biće u kategoriji „Niko kao ja“, dok je „Ogledalce moje“ kategorija za izbor najsličnijeg vlasnika i psa. „Najrasniji mešanac“ je kategorija u kojoj učestvuju psi najsličniji nekoj rasi, dok će izbor za unikatnog mešanca biti u kategoriji „Unikatni miks“, a „Najklinci i klinceze“ su izbor za najlepši par deteta i psa.

Drugog dana izložbe, u gradskom Prihvatilištu u blizini naselja Šangaj, u ulici Šajkaškog odreda bb, održaće se izložba pasa koji trenutno borave u prihvatilištu Zoohigijene i čekaju da budu udomljeni.

Vlasnici se mogu prijaviti popunjavanjem Registracione prijave na sajtu Zoohigijene, putem imejl adrese prihvatiliste.novisad@zoohigijena.co.rs, ili putem telefona pozivom na broj 021/6403-220. Rok za prijavu je 7. april do 13 časova.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari