Novi Sad: Nacionalna služba za zapošljavanje pozvala poslodavce da se prijave za Sajam zapošljavanja 1Foto: RTV

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje pozvala je zainteresovane ljude i preduzeća da uzmu učešće na predstojećem Sajmu zapošljavanja.

Sajam zapošljavanja treba da okupi poslodavce i nezaposlene građane po 31. put, u okviru sajma obrazovanja „Putokazi“, koji će se održati 9. marta od 10 do 15 časova u holu Master centra Novosadskog Sajma, Hajduk Veljkova 11.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju, navodi se u pozivu.

U okviru sajma biće organizovan i Forum poslodavaca na kojem će zainteresovanim poslodavcima biti prezentovani Javni pozivi Nacionalne službe za podršku zapošljavanju.

Nezaposleni građani koji su zainteresovani za učešće na Sajmu treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. Nacionalna služba za zapošljavanje savetuje nezaposlene da pre dolaska prođu i obuku za aktivno traženje posla koje je dostupna i na onlajn platformi.

Sajam zapošljavanja organizuju novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i grad Novi Sad.

Kontakt za prijavu

Prijava poslodavaca za učešće na Sajmu zapošljavanje vrši se lično u Filijali Novi Sad, pozivom na broj telefona 021/266-55-21 ili putem elektronske pošte na adresu [email protected].

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari