Novi test za jeftinije otkrivanje inficiranih

Profesorka Hemijskog fakulteta Tanja Ćirković Veličković o projektu koji je podržao Fond za nauku

Ostavite komentar


  1. Pa,zasto lazete? SZO je rekao jos pre par meseci da PCR nije piuzdan a vi pravite isto i kakav “ zlatni standard“, pokvarenjaci ,sram vas bilo vise!

  2. Smejurija ! Za „referencu“ su uzeli „zlatni“ pcr-test koga sa sam tvorac javno odrekao kao neprimerenog za namenu za koju se i dan-danas koristi. Ko zna koliko je ljudi stradalo zbog „lecenja“ od virusa koji nisu imali ali im je ovaj „zlatni“ test bio pozitivan.

  3. Lepa pričica, kao i ona o domaćem leku, takođe sa HF. Samo, hajde da vidimo da li će ta priča da postane realnost, i ako ne postane, da li će biti posledica. Jer, pare su umesto dokazanim naučnicima date „mladim lavovima“ bukvalno na reč, na žvaku. Mali Perica se igra nauke, a ako ne uspe, nema veze?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.