Novinar BIRN-a: Nekoliko naših policajaca povređeno u obračunu migranata kod Subotice

Ostavite komentar

  1. Moraćemo u svojoj zemlji da se borimo za opstanak. Kinezi truju,Rio Tinto truje,Rusi otimaju,imgranti švercuju i kradu a ministar paradira i izigrava veličinu.

  2. U prilogu pise da to traje godinama i da je umesana i drzava pa ko onda da se bori protiv toga.Svakoj drzavi le tesko boriti se protiv mafije.Ali ko da se bori protiv drzavne mafije?

  3. A tome mediji ne govore kako je deo policije učestvovao u svemu tome i zato je više njih ranjeno. Ovakav oružani incident je dovoljan u normalnoj zemlji da sruši vladu. Jer tu je reč o korupciji. Avganistanske i pakistanske bande se obračunavaju a kad jedna preuzme primat onda će krenuti na “lokalce” tj sve nas!!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.