Novinarka Danasa koju bi Šešelj da pregazi džipom od 140 hiljada evra: Ko je Snežana Čongradin, dobitnica nagrade “Dušan Bogavac”

Ostavite komentar


  1. Za odlićnu novinarku i savršenu osobu uvek ima šta da se lepo piše.
    Iskrene ćestitke i duboko poštovanje za Čongru.

  2. Uz dužno poštovanje na hrabrosti, biti ideološki krajnje pristrasan nije odlika nezavisnog novinara, a g-đa Čongradin sigurno spada u krajnje pristrasne novinare.

  3. Poštovana Snežana , čestitam Vam na dobijenoj nagradi. Hrabro opisujete pojave i pojedince kod nas, koristeći svima razumljiv jezik. U ovom naopakom vremenu , neumorno se bavite pitanjima ETIKE i (socijalne )PRAVDE, ukazujući na konkretne probleme i dajući odgovor na njih. Nagrade , a ova posebno , obavezuju ; nadam se da ćete i u buduće nastaviti u Vašem stilu, znači iskreno, argumentovano,beskompromisno, a sve to – da bismo bili bolji ljudi.

  4. Maco, svaka čast. Lepši hvalospev o sebi nebi ni Snežana napisala. Čitaoci/teljke će prosto biti oduševljeni.

  5. Jel može ta Čongra tako revnosno da piše o srpskim žrtvama za koje se svi prave da ne postoje, kao i o genocidu nad Srbima kako ranije tako i u poslednjem ratu? Čisto da vidimo tu objektivnost?

  6. Опет сте ме цензурисали…о,Србијо земљо демократије…заиста вам се дивим,до имбецилности.

  7. Cestitam dragoj, slatkoj, miloj, pametnoj i dobitnici nagrade. Lutka nasa hrabra i pemetna. Evo, pusica

  8. Sve čestitke i pohvale novinarki Čongradin. Odvažna, izuzetno hrabra, profesionalna , objektivna, neposredna- direktna, za današnje vrijeme i odviše. No , da nije to, nebi bila Snežana Čongradin. Bravo i sve najbolje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.