Novogodišnja rasveta preča od talenata

Ostavite komentar


  1. Dodjite u Rakovicu da vidite zonu sumraka!Novogodisnja rasveta radi ali zato po celom kraju svaka treca bandera je neispravna.Setnja po kraju je horor!

  2. U Srbiji su dve stvari sigurne, smrt i korupcija. Prva stvar je biološki podešena i tu nema prigovora, a druga je napreDNO podešena i tu će stvar morati da se menja.

  3. Glavna prevara kod rasvete nije u količini potrošene električne energije, koja je zbog upotrebe LED svetala nesumnjivo manja, nego u koštanju samih svetala ili u njihovom iznajmljivanju od neke bratske firme. U oba slučaja troškovi strahovito i višestruko skaču. Drugo, kad se uzme u obzir dužina najma, koja je četiri puta duža od potrebne kao i bespotrebno osvetljavanje delova grada koji nisu nikad i ne treba ni da budu dekorativno osvetljeni, onda se lako dolazi do razmera pljačke. A kao šlag na tortu, dolazi priča o poklonu dela svetiljki, verovatno od iste firme koja se obogatila u celoj ovoj raboti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.