Novogodišnji bazar „Zimska čarolija” na Šumadija sajmu u Kragujevcu 1Foto: Šumadija sajam

Novogodišnji bazar „Zimska čarolija” pod parolom „Moj grad, moj klub!” otvoren je juče na Šumadija sajmu. Ova novogodišnja manifestacija čiji je organizator Šumadija sajam, pokrovitelji grad Kragujevac a generalni sponzor SPD Radnički otvorena je do 26. decembra.

Ovogodišnji sajam zvanično je otvorio, Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, a svečanom otvaranju i najradnosnijem događaju prisustvovali su Aleksandar Lazović, direktor Šumadija sajma i Bratislav Uraković, direktor SPD Radnički koji su izrazili zadovoljstvo da pozdrave prisutne i mališanima požele dobrodošlicu, prijatan boravak i nezaboravno druženje.

Na bini Šumadija sajma juče u petak, sa koreografijom „Pahuljica” iz predstave „Krcko Oraščić”, nastupili su učenici baletske škole Lujo Davičo.

Novogodišnji bazar „Zimska čarolija” na Šumadija sajmu u Kragujevcu 2
Foto: Šumadija sajam

Na sajmu su predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, dečija garderoba, igraonice, škole sporta, umetnička društva, plesne grupe, dečija biblioteka, Diznijevi junaci, prodavnice igračaka, zabavni parkovi…

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom program na bini.

Novogodišnji bazar „Zimska čarolija” na Šumadija sajmu u Kragujevcu 3
Foto: Šumadija sajam

Veliki gradski maskenbal kao i brojne nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje prilagođene su novonastalim okolnostima na obezbeđenom prostoru od 1.600 kvadratnih metara.

Radno vreme Sajma je od 10.00 do 19.00 sati, ulaz na „Zimsku čaroliju” je slobodan a parking na kragujevačkom Sajmištu besplatan.

Više tekstova iz ovog grada možete pročitati na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari