Novogodišnji sajam na Beogradskom sajmu 15. decembra 1Foto: J. Patarčić/Danas

Novogodišnji vašar, koji je na Beogradskom sajmu već 60. godinu, biće ove godine održan od četvrtka, 15. decembra, do prednovogodišnjeg petka, 30. decembra, saopšteno je danas.

„Ova tradicionalna manifestacija prilika je za posetioce svih uzrasta da uživaju u nezaboravnoj atmosferi koja najavljuje predstojeće praznike i neizbežno opuštanje“, navodi se u saopštenju.

Zabavni park, koji je najveći aktivni zatvoreni zabavni park na balkanu, smešten u Hali 1 Beogradskog sajma, biće otvoren radnim danom od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova.

Posetiocima će biti na raspolaganju čak 27 zabavnih objekata – vrteške, igraonice, ringišpili, autodrom, „roto-panoramika“, „kuća straha“, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina.

„Mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge zanatske i robe široke potrošnje, pa različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši uvek su bili ozbiljna inspiracija za sve koji bi da u zimski i praznični deo godine uđu spokojno i sa najvećom mogućom dozom optimizma“, navodi se u saopštenju.

Ulaz u Zabavni park će biti besplatan, a korišćenje sadržaja će se naplaćivati.

Tokom trajanja Novogodišnjeg vašara, u subotu 24. decembra, na Beogradskom sajmu će, u organizaciji kuće „Music Star Production“ i pod sloganom „Rokenrol zauvek“, biti održan jednodnevni muzički festival „Rock Star Fest“. Od 19 do jedan čas posle ponoći, na svojevrsnom rokenrol maratonu nastupiće prava rock reprezentacija muzičara iz čitavog regiona: Dr Nele Karajlić, „Divlje jagode“, „YU Grupa“, “Atomsko sklonište”, “Teška industrija”, ”Osvajači”, “Vatreni poljubac”, Jurica Pađen i “Aerodrom” i “Epilog”.

U vreme Novogodišnjeg vašara, od 15. do 30. decembra, cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari