Novogodišnji vašar, Bingo, čestitke: Kako možete da obradujete druge i sebe pred praznike? 1Foto: Pixabay/Congerdesign

Novogodišnji vašar, Bingo, čestitke, samo su neke od opcija koje su vam na raspolaganju ukoliko želite da obradujete i razonodite sebe i bližnje tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Čestitke

Jedna od tradicija pred novogodišnje praznike jesu čestitke. Ukoliko se odlučite da ne šaljete lančane poruke i čestitke, već da napišete rukom poruku nekoj dragoj osobi, moraćete da požurite da čestitka ne bi stigla nakon praznika.

Cene novogodišnjih čestitki se kreću od 100 do 400 dinara, a možete ih kupiti u nekoj od knjižara ili u Pošti. Na linku možete pronaći kalkulator pomoću koga možete izračunati koliko će vas koštati slanje pisma preko Pošte na teritoriji naše zemlje.

Novogodišnji vašar

Još jedna od novogodišnji tradicija Beograđana koja traje više od pola veka je Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu.

Novogodišnji vašar, 61. po redu, održava se od 15. do 30. decembra u hali 1 Beogradskog sajma. Ulaz za posetioce je besplatan, dok se parking za automobile naplaćuje 150 dinara po satu. Radno vreme vašara je od 13 do 20 časova.

Novogodišnji vašar, Bingo, čestitke: Kako možete da obradujete druge i sebe pred praznike? 2
foto (BETAPHOTO/ANA SLOVIĆ)

Posetioci svih uzrasta imaće priliku da isprobaju razne igrice u najvećem zatvorenom zabavnom parku na Balkanu, aktivnom u ovo doba godine. Pored uzbudljivih vožnji posetioci će moći da kupe razne novogodišnje poklone, igračke i suvenire.

Cene svih vožnji su ove godine 400 dinara, nešto skuplje nego prethodne kada su bile 30o dinara. U ponudi je dosta slatkih poslastica, 100 gr. gumenih bombona je oko 120 dinara, dok su krofnice oko 300 dinara.

Jedna od posetiteljki kaže da nema gužve i čekanja u redovima na vašaru i da je ova manifestacija za nju jedan od sinonima za detinjstvo i novogodišnje praznike u Beogradu.

Bingo

Ukoliko poželite da okušate sreću pred doček Nove godine, novogodišnje Bingo izvlačenje biće 31. decembra u 17 časova. Cena tiketa je 32o dinara, ako odlučite da odigrate i Bingo plus, a cena osnovnog tiketa za Bingo je 240 dinara. Na linku imate mapu gde možete pronaći najbliže uplatno mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari